Wednesday, December 28, 2011

Testimoni LV-M PRO


LV M-PRO untuk LELAKI





LV
M-PRO adalah hasil gabungan menakjubkan 3 jenis formulasi LV Enzyme, LV
M-PRO Decoding & LV M-PRO Revive. Ia dirumus untuk membina kesihatan
anda secara menyeluruh dengan konsep Detoksifikasi, Penyeimbangan &
Pengukuhan untuk berikan anda kecergasan, kegembiraan dan kepuasan.










LV M-PRO dirumus khas untuk:





• Melancarkan darah serta memperbaiki kesihatan kardiovaskular.


• Menurunkan kadar gula dalam darah dan tekanan darah tinggi.


• Menjaga dan meningkatkan sistem buah pinggang serta kesihatan prostat.


• Untuk membantu menyeimbangkan hormon lelaki.


• Meningkatkan kesuburan.


• Meningkatkan kecergasan dan tenaga.


• Antioksida yang tinggi.


• Mengurangkan tekanan.


• Meningkatkan sistem imun dan menjaga kesihatan secara menyeluruh.



LV Enzyme





Enzim
merupakan asas untuk tenaga dan sumber penting untuk semua hidupan.
Enzim bertanggungjawap untuk mengurai dan menyerap makanan detoksifikasi
serta meningkatkan sistem imun. LV Enzyme mengandungi 75 jenis enzim
aktif daripada


tumbuh-tumbuhan, buah-buahan, herba, cendawan serta diperkayakan dengan probiotik.





Ramuan Bertaraf Dunia - LV M-PRO Decoding





LV
M-PRO Decoding merupakan produk yang dihasilkan daripada tumbuhan asli
yang menggabungkan Red Korean Ginseng, Maca, Ashwagandha, akar Burdock
dan


Benih Kucai. Tumbuh-tumbuhan ini dipercayai turuntemurun dapat
meningkatkan sistem rangsangan, meningkatkan daya ingatan, memperbaiki
kekuatan dan meningkatkan keinginan seksual. LV M-PRO Decoding membantu
anda untuk memperbaiki fungsi seksual anda secara semulajadi.







































































































Wan Suhairi Wan Senu, 38 Tahun, Alor Setar, LV M-PRO



Saya
mengalami masalah pembuangan air kecil dan air besar. Saya juga
menghidap penyakit kencing manis. Bacaan kencing manis saya sebelum
menggunakan LV ini ialah 12.9. Kerap kencing waktu malam. Rasa
lenguh-lenguh badan ketika bangun pagi.



Selepas - Sistem
pembuangan terlalu lawas dan puas. Bacaan kencing manis saya pada hari
kelima menggunakan LV 6.9. WOW!!! Bangun pagi pada waktu pagi segar.
Tidak lenguh-lenguh. Kelakian saya sungguh tercabar. Terima Kasih LV
M-PRO



Mohamad Yusni bin Yusoff, 35 Tahun, Alor Star, LV M-PRO



Saya
memiliki tubuh yang agak besar dan agak lama tidak bersenam.
Pergerakan tidak selincah seperti dulu dan selalu cepat lapar. Setiap
kali makan, saya akan mengambil makanan yang sangat banyak.



Selepas
menggunakan LV M-PRO selama 7 hari, saya rasa tubuh saya sangat
bertenaga walaupun pada bulan puasa. Yang paling menarik ialah saya
cepat kenyang dan tidak terasa lapar walaupun menjalani ibadah puasa.
Isteri saya juga menegur yang tubuh badan saya semakin kempis.



Zuber Ismail, 30 Tahun, Alor Star, LV M-PRO



Sebelum menggunakan produk ini, pembuangan air besar tidak begitu lancer. Badan saya juga mudah letih.



Selepas
- Pada 3 hari pertama saya menggunakan LV M-Pro, ia mengandungi enzim
yang telah melancarkan sistem pembuangan air saya serta saya dapat
merasakan tenaga bertambah setelah menggunakan produk ini.







Mohd Shafizan Ahmad, 31 Tahun, Melaka, LV M-PRO



Sebelum : Saya mengalami beberapa masalah terutamanya perut buncit, berat badan dan lenguh kaki.



Selepas
: Selepas mencuba LV M-PRO perut saya turun 1 inci, berat badan saya
juga turun. Semasa menggunakan pada hari ketiga, kepala saya rasa
pening dan selepas beberapa hari, badan saya berasa ringan dan
bertenaga.




Hasnizam b Abdullah, 33 Tahun, Perlis, LV M-PRO



Saya
adalah seorang Tentera Darat Malaysia, sebelum ini saya mengalami
kemerosotan tenaga fizikal dan tenaga dalaman, akibat daripada
penugasan saya yang padat serta latihan yang lasak sebelum saya
mengamalkan LV M-PRO. Lutut sebelah kiri selalu sakit. Bahagian
pinggang saya pula berasa sakit dan tidak selesa.



Selepas saya
menggunakan produk LV M-PRO segala masalah yang saya alami semakin baik
serta berkesan. Emosi dan mental saya stabil. Apa yang paling best,
tenaga kelakian saya menjadi lebih Hebat! Macam dulu-dulu, sakit lutut
dan pinggang saya sekarang semakin pulih. Terima Kasih LV M-PRO






JAMANI BIN JUWAHIR, 65 Tahun, Sri Medan, Batu Pahat, Johor. LV M-PRO



Sebelum
: Mengalami masalah kencing manis, sakit kaki terutamanya di bahagian
lutut, kebas-kebas tangan dan kaki, badan sentiasa rasa lemah.



Selepas
: Apabila mula mengambil LV M-PRO, saya kerap buang air besar pada hari
kedua hingga keempat, badan saya berasa letih dan mengantuk. Apabila
menghabiskan 2 kotak LV M-PRO, sakit kaki dan perasaan kebas berkurangan
dan bacaan kencing manis turun dari 14.9 sehingga 5.6.



Mohd Azri b Ahmad, 29 Tahun, Ayer Hitam, Kedah, LV M-PRO



Sebelum
: Saya berasa susah bangun pagi dan lebih banyak tidur dari kerja dan
saya bermasalah buang air besar dan perut selalu kembong.



Selepas
: Saya berasa pelik sebab saya buang air besar bercampur darah selepas
menggunakan LV M-PRO. Selepas 17 hari saya mula berasa seperti biasa
balik dan badan semakin sihat dan berpuas hati selepas menggunakan
produk LV M-PRO.



Azharuddin bin Abd Jalal, 31 Tahun, Batu Pahat, Johor, LV M-PRO



Sebelum
- Badan rasa berbisa, dada rasa sempit, emosi dan fikiran tekanan
kerana sentiasa tidak rasa sihat sepanjang aktiviti kerja mahupun
bersukan. Dahulu aktif dgn bina badan dan sering mengambil pil atau
injection apabila tidak mengulagi badan menjadi lemah dan sentiasa
sakit-sakit badan



Selepas - Banyak toksin keluar pada punggung
dan celah peha serta pembuangan air kecil dan besar begitu banyak. Sejak
itu badan saya sentiasa segar berupaya berkerja dan berfikir sepanjang
hari tanpa tekanan malahan hubungan dengan isteri semakin mantap,
ceria dan bahagia, alhamdullilah, Terima Kasih Rafa!



Mohd Asri Md Jamil, 33 Tahun, Jitra Kedah, LV M-Pro



Sebelum
- Saya selalu sakit badan setiap kali bangun dari tidur, mungkin
disebabkan oleh kerja teruk. Akibat keletihan, ini menyebabkan hubungan
suami isteri menjadi dingin



Selepas - Setelah menggunakan
produk ini, sakit-sakit badan saya hilang dari hari ke hari. Hari ke-4
saya guna LV M-Pro, saya sudah tidak rasa sakit algi. Perkara luar biasa
yang terjadi ialah keinginan seksual semakin kuat. Hubungan intim
suami isteri bertambah baik. Bak kata pepatah ‘HARI HARI MAU’ walaupun
badan melakukan kerja seperti biasa.



Adik Khairol, 27 Tahun, Jitra, Kedah, LV M-PRO



Sebelum
ambil LV M-PRO, saya selalu letih, cepat mangantuk, cepat penat,
pinggang selalu sakit, buang air besar tak menentu, tak puas buang air
kencing, badan selalu letih apabila bangun tidur, nafsu makan terlalu
tinggi, berat badan meningkat 120kg. Kulit sangat kering. Tenaga batin
pun berkurangan.



Selepas mengambil LV M-PRO, sekotak sahaja,
telah merasa kehebatannya. Memang sangat BEST!!! Tenaga batin
meningkat, “full energy”, badan sangat bertenaga, buang air besar
setiap hari, badan menurun 10kg, kulit-kulit menjadi lembab, tak perlu
losyen, Isi badan menjadi pejal dan mantap.



Adzaham Bin Hamidon, 35 Tahun, Alor Setar, LV M-Pro



Sebelum
- Saya sering kali keletihan selepas seharian bertugas. Saya juga
mengalami masalah ereksi pada waktu pagi. Minat dan juga perasaan saya
sudah tidak mudah terangsang. Ini membuatkan saya menjadi seorang yang
rendah motivasi.



Selepas - Setelah 2 hari saya menggunakan
produk ini, wajah saya menjadi kemerah-merahan. Sahabat-sahabat saya
menegur perubahan pada wajah saya. Setelah berterusan menggunakan LV
M-Pro ini, saya semakin mudah terangsang dan bersemangat. Saiz zakar
bertambah. Urat di zakar saya muncul dan lebih timbul daripada biasa.
Paling ketara perubahan selepas menggunakan LV M-PRO Revive. Kini Saya
seorang yang baru.



harga RM325
sms nazrin 0179621397 [no akaun akan diberi]
id penaja : adamrafa
butiran anda : nama, ic, alamat, email, hp, status, produk.




Jom isi, saya akan bagi info percuma











Name
Email
Phone

Thursday, December 15, 2011

Fast Grow Hair Treatment Cream


Penjagaan Rambut Dengan 100% Ekstrak Herba No 1
Fast Grow Hair Treatment Cream, dirumus khas daripada herba yang diperkaya dengan vitamin
dan protein membuat rambut tumbuh subur dan tidak nampak kusam. Fast Grow Hair Treatment Cream
dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut. Amat sesuai untuk mengatasi masalah rambut gugur ( yang menyebabkan kebotakkan ).

RM45.00 semenanjung malaysia, sabah sarawak RM50.00 [termasuk pos]
0179621397
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

Sayangi Rambut Anda

Name
Email

losyen lemak


TRIMMER body contour gel - dirumus secara traditional dan moden untuk kesan maksima bagi membakar lemak berlebihan dan insyaallah mampu melangsingkan badan anda.
Guna siang dan malam setiap hari. Sapukan pada bahagian yang berlemak atau selulit dengan lembut. Urut secara lawan jam. Untuk kesan maksimum biarkan 5-8jam.
RM45.00 semenanjung malaysia, sabah sarawak RM50.00 [termasuk pos]
0179621397
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]
Serlahkan Bentuk Badan Yang Cantik Menawan

Name
Email

Tuesday, December 13, 2011

butea superba

Butea Superba juga dikenali sebagai Bidadari Merah, ia mempunyai khasiat bagi menggalakkan fungsi sensitif dan keupayaan seksual pasti akan membantu untuk meningkatkan fungsi seksual dan kemampuan ereksi. Butea Superba mengandungi herba semulajadi yang terbukti berupaya menaikkan nafsu syahwat, meningkatkan fungsi seksual dan meningkatkan stamina seksual, merangsang tenaga batin lelaki, menguatkan semangat kejantanan, melambatkan ejakulasi, awet muda, merawat mati pucuk, melancarkan peredaran darah, merawat penyakit ghout, mencegah dari penyakit tulang dan sendi, meningkatkan daya ingatan, menjadikan kulit lebih tegang dan berseri.





SILA ISI MAKLUMAT DIBAWAH


Name
Email


Saturday, December 3, 2011

u-man hebat

nama : mohamad nadzirin mohd nor [saya jual uman dan pengguna uman]

hp : 0179621397



Saya
tertarik dengan Uman, kerana ada kandungannya yang akan membantu
melancarkan kencing. Saya ada masalah kencing tak
lawas. Lepas kencing rasa nak kencing lagi. Pelbagai supplement saya dah
cuba, tapi hasilnya masih sama.
Saya target, 3 kotak uman mampu
menyelesaikan/mengurangkan masalah saya.


28nov2011 : Saya start minum uman, rasa dia sedap, macam rebina. Pendek kata boleh minum la.

29nov2011 :
Hari kedua, sebelum breakfast saya minum uman. Kebetulan hari hujan.
tengahari dan petang asyik nak kencing jer. Kalu tak silap saya, lebih 5
kali sy kencing kat office.

30nov2011 :
Hari ketiga saya minum uman, sejam lepas tu ada rasa lain sikit. Saya
rasa kenyang, heran gak. Member ajak makan ikan duri pun saya tolak,
padahal kat rumah tadi sambil minum uman saya makan sekeping roti. Lagi
satu, biasa pukul 9 lebih saya kencing, tapi hari ni [hari ketiga],
pukul 10:55 baru kencing. Pagi ni saya rasa agak beza sikit, saya rasa macam nak je [18sx].

1dis2011 : Hari ke 4, rasa lain sikit, perut asyik memulas je.

2dis2011 : Hari ke 5 U-man, bangun pagi rasa cergas, rasa besemangat kerja harini.

3dis2011 : Hari ke 6 U-man, malam hari asyik kencing jer.

4dis2011 : Hari ke 7 U-man, kencing rasa ok sikit..

saya akan update dari semasa ke semasa
, klik sini



hari ni saya nak offer u-man.. sapa cepat dia dpt. semua subsriber akan dpt mesej ini

harga asal uman rm189

harga harini rm170

stok ada 2 kotak jer

nazrin 0179621397


SILA ISI

Name
Email

Wednesday, November 30, 2011

lvl pro rafa world

RAFA akan masukkan iklan produk LV L-PRO half page dalam akhbar KOSMO! pada hari JUMAAT ini, 2/12/2011. Sila sebarkan berita hebat ini kepada kumpulan anda dan dapatkan senaskah dua sebagai tool marketing anda!
http://bit.ly/vijCZJ


Rotifah,
51 Tahun, Alor Star Kedah, LV L-Pro


Sebelum: Saya merasakan badan saya mudah letih dan tidak bermaya.
Kulit saya juga tidak mempunyai seri serta bentuk badan tidak begitu
menarik.

Selepas : Setelah menjalani program 10 hari bersama produk LV L-Pro,
saya dapat rasakan perbezaan pada otot pipi saya, rasa ia mula menaik
dan bentuk payudara semakin anjal. Serta hubungan suami isteri juga
bertambah intim.


Noridayu
bt Salim, 24 Tahun, Batu Pahat, LV L-PRO


Sebelum: Kulit kusam di muka dan bahagian badan dan juga ada banyakjerawat, sistem pembuangan air bermasalah, kulit kering dan pecah pecah
di tapak kaki, sentiasa berasa lapar.

Selepas : Kulit muka berasa lembap dan gebu, tapakkaki tiada masalah
pecah-pecah dan kering, sentiasa kenyang, sistem pembuangan air semakin
lancar, bahagian payu dara juga semakin berubah.


BERMINAT UNTUK JADI AHLI / BELI PRODUK

(Beli Produk Jadi Ahli = Jadi Ahli Dapat Produk)
sila sms sy sebelum lakukan transaksi 0179621397

BANK-IN/TRANSFER RM325
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, ni no sy 0179621397
nama:
id:
ic:
alamat:
status kahwin:
email:
hp:
produk:

nak beli tapi tak nak nama didaftarkan pun boleh...


Barang akan di-kurier terus ke alamat anda.
.

Thursday, November 17, 2011

i jumpa gajah 5 ekor semalam

smlm time on the way pergi penang, i terserempak ngan gajah kat grik, 5 ekor, besar besar lak tu.. mujur kat tepi jalan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------off topik




Fish Collagen Plus 5000mg

* Keanjalan kulit seluruh badan
* Mengurangkan garis halus, kulit kusam, kulit kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma
* Membantu mengurangkan kedut dan kendur
* Mengurangkan masalah jerawat dan parut* Mencantikkan rambut dan kuku
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Membantu mengurangkan keguguran rambut

Vitamin C
* Sebagai antioksida menentang penyakit
* Sebagai agen mencerahkan kulit

B-Complex
* Meningkatkan metabolisme
* Melegakan tekanan
* Vitamim B-Complex dalam De Sinar kologen dapat meningkatkan tindakan kologen 5000mg

• Lobata
* Menstabilkan hormon
* Memberi keanjalan kepada payudara dan punggung
* Melancarkan peredaran haid
* Memelihara hubungan suami isteri
* Melambatkan monopaus

HARGA

RM120.00 (WM) + postage RM5.00 = RM125.00
RM125.00 (EM) + postage RM10.00 = RM135.00

KLIK SINI UTK PENGECUALIAN POS RM5.00

Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

sila isi sini

Name
Email

Tuesday, November 15, 2011

tahniah, uqueen berjaya membantu



Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!
membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

harga semenanjung rm89.90 + pos rm5.10
sabah sarawak rm94 + pos rm6

0179621397 nazrin

sila isi form dibawah

Name
Email

kulit gebu macam artis

sebagai wanita, kami memahami masalah anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.

SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….

nazrin 0179621397
harga rm40 + pos rm5 = RM45 je

Monday, November 14, 2011

mengatasi kulit kusam


SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP-
-scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
- Fungsi utama: membuang kulit mati, kotoran ,daki dan cela. Merawat masalah kulit spt jerawat,bau badan, parut,kasar disiku,lutut, hitam dileher, tompok2 tidak sekata dan lain lain khasiat herba. fungsi merawat ,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah
-berwarna sedikit gelap (hitam)

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP-
Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anda berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.

harga rm40 + pos rm5 = RM45 je
0179621397

Saturday, November 12, 2011

promosi go geous




MANFAAT GO GEOUS


  • Meningkatkan usia hayat sel induk

  • Melambatkan proses penuaan sel - sel lain seterusnya mempertahankan keseluruhan proses penuaan

  • Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan daripada berulang

  • Menganjal,melembab dan mencerahkan kulit

  • Merangsang sistem imun

  • Mengurangkan selulit

  • Menguatkan folikel rambut dan mengurangkan keguguran rambut

  • Memperbaiki masalah katarak

  • Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental

  • Meningkatkan kadar metabolisma

  • Membantu penyingkiran toksin, mengurangkan radang dan alahan

  • Meningkatkan pembentukan protien

  • Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi

  • Menguatkan otot jantung,wajah dan faraj

  • Membantu pesakit tekanan darah tinggi

  • Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolesterol yang baik





Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

sms sy utk harga. 0179621397


sila isi bawah ni








Name
Email

Thursday, November 10, 2011

sssssh she got a little secret - uqueen


Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!
membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

SMS DULU SEBELUM BELI
harga rm89.90 SM
sabah sarawak rm100

0179621397
sila isi form dibawah

Name
Email

Wednesday, November 9, 2011

15HARI PAYUDARA ANDA LEBIL ANJAL




Fish Collagen Plus 5000mg

* Keanjalan kulit seluruh badan
* Mengurangkan garis halus, kulit kusam, kulit kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma
* Membantu mengurangkan kedut dan kendur
* Mengurangkan masalah jerawat dan parut
* Mencantikkan rambut dan kuku
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Membantu mengurangkan keguguran rambut


Vitamin C
* Sebagai antioksida menentang penyakit
* Sebagai agen mencerahkan kulit

B-Complex
* Meningkatkan metabolisme
* Melegakan tekanan
* Vitamim B-Complex dalam De Sinar kologen dapat meningkatkan tindakan kologen 5000mg

• Lobata

* Menstabilkan hormon
* Memberi keanjalan kepada payudara dan punggung
* Melancarkan peredaran haid
* Memelihara hubungan suami isteri
* Melambatkan monopaus


HARGA

RM120.00 (WM) + postage RM5.00 = RM125.00

RM125.00 (EM) + postage RM10.00 = RM135.00


KLIK SINI UTK PENGECUALIAN POS RM5.00


Berminat ???

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]


sila isi sini



Name
Email


atau komen kat bawah ni, free postage

Friday, November 4, 2011

mustapha kamal kini duta produk kesihatan u-man



Dengan U-MAN, anda bukan sahaja KUAT, BERTENAGA, malah tahap KESIHATAN anda pun bertambah bagus.

Amalkan satu sachet setiap pagi, anda pasti rasai kelainannya, bertenaga, bersemangat. Saat bulan madu pasti mengimbau.

Antara Keistimewaan U-Man :-
• membantu meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh
• membantu meningkatkan keupayaan lelaki secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah prostat dan saluran kencing
• membantu mencegah kanser dan batu karang
• membantu mengatasi masalah disfungsi seks
•membantu meningkatkan kadar hormon testosterone
• membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
• membantu menurunkan berat badan dan mengempiskan perut buncit
• membantu membersih dan melancarkan perjalanan darah
• membantu mengatasi masalah kebas kaki tangan dan angin
• membantu membersih, mencerah dan mencantikkan kulit
• membantu memejalkan otot secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah tulang rapuh
• membantu menstabilkan radikal bebas dan mencegah kerosakan sel
• membantu mencegah dan mengawal berbagai penyakit / masalah mata
• membantu melewatkan andropause

Rahsia Lelaki Sejati, Sihat, Kuat, Hebat! Pastinya U-Man!

Iklan Metro 7hb November 2011. Selamat Menyambut Aidil Adha untuk semua fans dan pengguna produk Ushine Health & Beauty! 0179621397

Friday, September 23, 2011

jus maqui bhip rm160




Khasiat Jus Maqui


KHASIAT JUS MAQUI


•Beri / Buah yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia.
•Menurunkan berat badan.
•Meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan.
•Menyokong kesihatan penuaan.
•Meneutralkan radikal bebas.
•Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus.
•Menambahkan paras tenaga.
•Aktiviti anti-radang.
•Melindungi LDL daripada pengoksidaan.
•Menguatkan tulang dan sendi.
•Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari.
•Mengurangkan tahap kolesterol buruk (LDL)
•Menyokong kesihatan saluran darah jantung








Harga rm150 + pos rm10 =rm160

cara nk beli

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

Sunday, September 11, 2011

sabun pengantin sri noora's




sabun pengantin SRI NOORA'S

HALUS - GEBU- PUTIH - HARUM dan semestinya:
BERKESAN - JIMAT - BIJAK
Menjadi kemestian bakal pengantin terutamanya perempuan untuk melakukan rawatan spa badan di spa spa terpilih. Ia bertujuan untuk mencantikkan kulit, memutihkan dan meredakan tekanan. Juga dikatakan mampu melembut dan merawat masalh badan.


Bakal Pengantin - Melakukan rawatan spa di saat akhir…???

√ berkesankah dgn sekali rawatan?
√ mahal, faktor masa dan lain lain

jangan risau lagi..... sebagai wanita, kami memahami masalh anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.

SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….

SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP- scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
-fungsi merawat parut,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, mencegah bau badan, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP- Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.

KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????
√EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
√BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
√MUDAH – hanya guna ketika mandi. Cara penggunaan , dan detail ada dinyatkana dibahagian bawah.
√PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!
SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

CARA PENGGUNAAN:

BAGI KULIT TERLAMPAU GELAP,KUSAM DLL/KULIT BIASA

-gunakan sabun skrub mangir selang 2/3 hari dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi.
Tekanan lulur yang agak berbiji butiran herba bergantung kepada ketahanan kulit anda. mereka yang berkulit tebal dan banyak sel mati mungkin perlu menyental dengan lebih kuat tetapi pastikan tidak memudaratkan kulit.
-Produk ini tidak memberi kesan merbahayakan walapun digunakan secara kerap.

BAGI MEREKA YANG INGIN MAINTAIN

-sudah memiliki kulit putih secantik bidadari ? gunakan set ini untuk memepertahankan kecantikan itu. kebaikan herba membantu meredakan tekanan, mencegah kulit kusam dan membantu awet muda sentiasa.
-gunakan sabun skrub mangir sekurangnya seminggu sekali dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi anda yang mengandungi chemical dan memberi kesan buruk pada kulit dalam jangka masa panjang.

KULIT SENSITIF/KERING/SISIK PUTIH/SELALU BAWAH AIRCOND/ALAHAN
-setiap jenis kulit adalah tidak sama, sebagai contoh ada yang alah pada seafood dan ada juga tidak alah pada apa pun. diingatkan walaubagaimana elok sesuatu produk,mustahil ia memenuhi ciri ciri semua jenis kulit. bagi kulit terlampau kering/sensitif kurangkan penggunaan sabun lulur kepada sebulan sekali.sabun susu boleh diguna setiap hari.
-setengah kulit memerlukan masa utk serasi, oleh itu bila sudah serasi bolehlah ditambah bilangan penggunaan. pastikan sabun dibilas bersih dan tiada kesan sabun tertinggal.
-sesetengah kulit yang nipis alah kepada herba oleh itu dapatkan nasihat doktor jika anda pernah mengalami masalah kulit atau yang berkaitan dengannya.
-jika tidak serasi atau tidak selesa atau ada simpton memudaratkan hentikan penggunaan serta merta.
-hentikan pemakaian jika tidak sesuai dan dapatkan nasihat doktor jika penyakit berlarutan.

No kelulusan kementerian kesihatan bagi produk sabun pengantin sri noora's adalah seperti berikut:
NOT081101092K
NOT081101091K

beli yg halal adalah tanggungjawab semua.

sabun pengantin SRI NOORA'Sharga semenanjung malaysia
sekotak rm39.90 (genap rm40) + Pos free rm5.00
= RM 45.00
sabah sarawak rm50.00 termasuk pos.


berminat 0179621397
[sms dlu sebelum bayar]
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

*maklumat postage, skynet rm7.00 SM,
pembeli bayar rm5.00
saya cover rm2.00



testimonia sebenar dari pengguna produk sri noora's
SABUN PENGANTIN SRI NOORA'S








Raja azila Raja Deris


nak share ngan u all semua...1st time nak pakai sabun pengantin seri nooras ni teruja sesangat sebab baunya wangi walaupun kotak blm buka...bila dah pakai memang puas hati sesangat..sabun lulur tu memang bagus..buang daki & sel mati..rasa bersih sangat..sabun putih tu lagi lah best..wangi & lembut..kulit rasa lembut jer...nasib baik jumpa ngan sabun pengantin seri nooras ni..sebenarnya kita ni bukan bakal pengantin..dah kawen & ada anak pun..tapi still nak cantik mcm pengantin..nasib baik jumpa produk yang bagus dan selamat ni....dan yang penting x mahal harganya..


RAJA AZILA -


masai, johor bharu



para suami kat luar sana.. hadiahkan sabun pengantin sri nooras utk isteri anda..pasti ada perbezaannya.. wangi selepas menggunakannya...anda pasti suka... i know la..hahhaa

NADZRIN - MACHANG, KELANTAN , 017-9621397



HAIZA
Harummnya yang... (bisik suamiku) bila sy selesai mandi. sungguh puas hati. dpt saja sabun ni terus guna. bukan hanya utk badan, sy cuba utk muka sbb tergoda baunya yg lembut (sabun susu). sungguh ter...peranjat!!! baru 2 hari guna, muka saya lbh bersih, putih, lembut n lembab. mmg jimat, berkesan n berbaloi2!

batu pahat, johor.





ashikin ali



7 hari berkerja membuat saya tiada masa untuk memanjakan diri ke spa...tetapi dengan SET SABUN PENGANTIN SRI NOORA'S masalah semua selesai kulit semakin cerah dan halus kini saya kongsi bersama kawan-kawan dan pelangan saya ( bakal-bakal pengantin )....TQ SRI NOORA'S









siti aminah


salam semua, saya ign berkongsi pengalaman mengguna sabun sri noora's, sebelum ni sy kerap ke spa tp memandangkan ekonomi dan poket makin lama makin tenat, sy cuba plak sabun nih..wah memang bagus, badan bersih, lembab... itu yang saya cuba pulak jadi pengedar, memang meletupla.. dlm sebulan 3-4 ribu dlm tangan. sesiapa berminat utk tambah pendapatan cari saya utk kwsn selangor.


amy:


shah alam,selangor




Dengan Sabun Pengantin Sri Noora, saya hanya bermodalkan RM3.50 untuk lulur+manggir+mandi susu dengan kekerapan 3x seminggu..
Aroma sabun susu juga membuatkan sy seakan berada di spa..
Sy sngat teruja semasa menggunakannya dan harganya amat berbaloi. Sy akan terus menggunakan sabun ini dan melupakan jenama lain..
Trima kasih Sri Noora ke...rana mengeluarkan sabun istimewa ini..
Kpd wanita dan bakal pengantin, anda tidak akan menyesal mencuba menggunakanya..
MASNAH ABD RAHMAN, SG BULUH












Syukri


saya suka bau sabun nih...lebih2 lagi bila wife guna,, tiap tiap saat rasa nak peluk jer.. badan pun makin halus,sedap pegang... kalau tidak kasar jer, nak suruh pergi spa mahal sgt, so sapa yang sayang bini tuh belikanlah sabun nih..tak ruginyerr...



yie:


manik urai,kelantan




Noatikah md said


Berkerja berhadapan dengan orang ramai memerlukan sy tampil dengan yakin.permasalahan kulit yang teruk sejak 2 bulan yang lalu membuatkan saya bingung untuk mendapatkan rawatan dan akhirnya terjawab selepas seminggu saya mencuba produk sri noora's.kini saya tidak lagi ragu2 dan dan tidak perlu memikirkan cara untuk mendapatkan rawatan..Kini sudah hampir sebulan menggunakan nya dan ramai menegur kulit saya bersih,gebu,licin dan tiada lagi bau badan..saya takkan menukarkan lagi produk lain..Bukan hanya bakal pengantin yang boleh menggunakan malah gunakan lah untuk hari2 biasa dan anda akan merasai perubahan nya dengan kali pertama penggunaan nya..Terima kasih sri noora's..



jerantut, pahang



SOALAN YANG BIASA DITANYA:

1. APAKAH FUNGSI SABUN INI?
sabun pengantin ini sibuat khas seabgai pengganti rawatan spa sesuai utk sesiapa yg berbajet rendah dan jarang ke spa.
2. CARA PENGGUNAAN SABUN?
tiada pantang larang penggunaan,boleh duguna seberapa kerap yang mungkin mengikut kesesaan dan jenis kulit. panduan dikotak hanyalah sebgai panduan: cara terbaik ialah: sabun mandian susu diguna setiap hari sabun lulur diguna seminggu 2-3 kali.
3. KULIT SAYA MENJADI KERING SELEPAS MENGGUNAKAN SABUN INI, ADAKAH SAYA TIDAK SESUAI UTK MENGGUNAKANNYA?
produk ini mendapat kelulusan KKM sepenuhnya dan dijalankan kajian/testimoni bagi setiap peringkat kulit. telah terbukti scr kajian kulit kering tidak digalakkan menggunakan sabun lulur dgn kerap. mengikut testimoni jika kulit menjadi kering/sisik selepas penggunaan terdapat 3 cara menggunakan set ini:
• -gunakan sepeti biasa seperti diatas,stgh kulit mengalami proses pembaikan dan mengeluarkan toksin/kulit yang rosak dari penggunaan herbal. kulit akan berubah seperi normal dalam dua minggu. ramai pelanggan mendapati kulit menjadi seperti biasa kurang dari seminggu. jika tidak anda boleh melakukan langkah dibawah:
• -sabun lulur guna seminggu sekali atau dua minggu sekali sabun lulur urutkan seluruh badan. sabun susu boleh guna setiap hari utk merawat kulit dan mencantiikan kulit
• -terlampau sensitif - guna sebulan sekali sabun lulur dan ambil buih sahaja urutkan seluruh badan. sabun susu boleh guna setiap hari utk merawat kulit dan mencantikkan kulit
4. SAYA MEMPUNYAI KULIT YANG AMAT SENSITIF, ADAKAH ADA KESAN MEMUDARATKAN SEPERTI GATAL2 KERANA SAYA PERNAH MENGGUNAKAN SABUN JENIS HERBA DAN MENGALAMI KEGATALAN SEBELUM INI?
boleh guna seperti jawapan disoalan no 3 diatas jika terdapat simpton alahan. digalakkan mendaptkan nasihat doktor anda jika pernah berada bawah pengawasan doktor.
5. BILA SAYA BOLEH MENDAPATKAN KESAN MENGGUNAKAN SABUN INI?
-tiada sebarang produk boleh memberi masa yang teapt bila akan menampakkan kesan namun apa yg pasti pada kali penggunaan sabun lulur kulit akan akan menjadi lebih ringan,lembut kerana daki,kulit mati dan toksin disingkirkan. sabun susu pula melembabkan kulit dan memutihkan kulit. -teruskan penggunaan sebagai pengganti terbaik sabun mandi harian kerana ia akan membantu mencantikkan kulit, memudar parut, tompok , melambatkan kedutan dan penuaan kulit dan pelbagai khasiat lain.
6. BOLEHKAN DIGUNAKAN DIMUKA?
kandungan sabun adalah 100% asli dan dikhaskan utk merawat kulit badan walaubagaimanapun mengikut terstimoni yg dilakukan terhadap lelaki dan wanita : boleh digunakan dimuka jika serasi. jika tidak guna dibadan sahaja kerana ada pelanggan yg boleh menggunakan dimuka dan ada yang tidak serasi. walaubagaimanapun set ini tidak menyebabkan pengelupasan atau masalah kulit.

Saturday, September 3, 2011

Pasif income dengan program dtokrewards.

Selamat Datang ke Program DTOXREWARDS2U.COM…Satu Program Unik melalui konsep ”MEMBER GET MEMBER” dimana dengan memperkenalkan sekurang-kurangnya SEORANG pelanggan baru kepada Syarikat, anda layak menerima bukan saja bonus tajaan malah REWARDS atau ganjaran harian yang lumayan!

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Ucapkan selamat tinggal kepada boss cerewet - Kini tiada lagi orang yang beritahu anda apa yang mesti buat setiap 10 minit! Anda bebas buat apa yang anda suka..seperti bersantai di Pulau Langkawi @ pusat pusat peranginan :-)

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Bayar semua hutang lapuk dan tiada lagi bebanan hutang, sebaliknya anda boleh tumpukan masa untuk menjana kekayaan. Tidak perlu lagi harapkan duit kwsp yang tak seberapa tu. :-(

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Luangkan sepenuh masa dengan keluarga tersayang. Mereka adalah permata yang tidak ternilai dalam hidup kita dan alangkah ruginya jika kita hanya dapat bersama mereka hanya pada hujung minggu sahaja. Masa yang pergi tidak akan datang lagi...

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Mampu memiliki apa yang anda idamkan selama ini - rumah banglow, kereta sports dan melancong ke luar negara! Enjoy yahooo...!

web-replika.gif

Kemudahan Laman Web Replika Automatik 24 Jam Bekerja Untuk Anda..


Memiliki sendiri sistem laman web replikasi yang cukup hebat iaitu sebagaimana yang anda sedang saksikan sekarang ini dan ianya telahpun siap sedia untuk anda gunakan. Daftar je, anda akan dapat link


http://www.dtoxrewards2u.com/duniaku