Tuesday, April 26, 2011

beli 2 kotak higoat free postage. SM


Susu Terbaik Di Dunia Selepas Susu Ibu
Tidak Menyebabkan Alahan
Susu Terbaik Bagi Mereka Yang Alah Dengan Susu Lembu Atau Susu Soya
Menguatkan Sistem Imunisasi Tubuh
Susu Kambing Bersifat Alkali Manakala Susu Lembu Bersifat Asidik
Mengimbangi Kandungan Gula Dalam Darah
Membantu Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Seperti Asma,
Semput, Demam Kuning, Ulser Perut, Buasir,
Darah Tinggi, Jantung Dan Sebagainya
Meningkatkan Tenaga Dan Tenaga Batin
Awet Muda
Meningkatkan Jisim Tubuh, Tulang dan Otot Yang Sihat
Melancarkan Sistem Penghadaman Dan Perut
Baik Untuk Ibu-ibu Selepas Bersalin Yang Menyusukan Anak
Tingkatkan Daya Kepekaan, Penumpuan Dan Perkembangan Otak

beli 2kotak free postage
0179621397

harga semenanjung
rm36.60 x2 = rm 73.00 free postage.
berminat
0179621397
Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 (sms tanya dlu)

Monday, April 25, 2011

rahsia seorang wanita, hanya uqueen jawapannya


membekalkan tenaga luaran dan dalaman

membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,

membantu menguat dan merapatkan otot vagina

membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair

membantu mengencang payudara

membantu mengangkat punggung

membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda

membantu melewatkan menopause

membantu mengeratkan hubungan suami isteri

membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis

membantu melancar / membersih darah serta peranakan.

membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan

membantu mengatasi masalah berat badan

membantu mencerahkan kulit dari dalam

rekod iklan u queen

Iklan U-Queen : Metro 15 Jan 2011

28/2/2011 METRO.

Cara penggunaan:

1. Guna air suam 150

2. Kemudian masukkan u queen, dan goncong @ kacau.

3. minum selepas 1 jam makan malam dan sebelum tidur.

4. pagi keesokkan hari, minum air suam sebelum gosok gigi.

5. Amalkan setiap hari.. insyaallah pasti berkesan.

TESTIMONI U-QUEEN


Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insya allah!

HARGA: rm89.90 + rm5.00 postage = rm95.00 sm, sabah Sarawak rm100.00....

nak cuber sms 0179621397

Berminat ???

cara2 nak order:

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok baru sampai selasa/rabu)

#sabah sarawak postage terlalu mahal.

U-Queen telah diklasifikasikan sebagai makanan oleh Bhgn. Keselamatan & Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan kelulusan ialah : KKM-163/S/25 Jld.119

AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.

Saturday, April 23, 2011

Friday, April 22, 2011

produk uqueen


ANDA PASTI MENJADI RATU dihati sidia!!
Ssshhh...She's got a little secret !

Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya!
membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

rekod iklan u queen
Iklan U-Queen : Metro 15 Jan 2011
28/2/2011 METRO.

Cara penggunaan:
1. Guna air suam 150
2. Kemudian masukkan u queen, dan goncong @ kacau.
3. minum selepas 1 jam makan malam dan sebelum tidur.
4. pagi keesokkan hari, minum air suam sebelum gosok gigi.
5. Amalkan setiap hari.. insyaallah pasti berkesan.

TESTIMONI U-QUEEN
Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insyaallah!

harga rm89.90 + postage rm5.10 = rm95,
sabah sarawak dan langkawi rm100.

nak cuber sms 0179621397
berminat
0179621397
Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok baru sampai selasa/rabu)

#sabah sarawak postage terlalu mahal.
AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN
WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.

shhmira feminine wash rafa...


hanya dengan sekali basuhan..rasailah sensasi shhmira feminine wash

1. KESEGARAN SEPANJANG HARI.
Memastikan anda sentiasa segar. Shhmira diperkaya dengan
wangian buah strawberi.

2. KEYAKINAN SEPANJANG HARI.
Tidak kira betapa sibuk anda pasti yakin dengan kesegaran
sepanjang hari.

3. SIZE PAKEJ YANG SENANG DIBAWA.
Boleh dimuat kedalam tas tangan anda. Didatangkan dengan
botol bersaiz 30ml.

4. DIPERBUAT DARIPADA TUMBUHAN HERBA TRADISIONAL.
Shhmira adalah pencuci wanita lembut yang diperbuat daripada tumbuh tumbuhan yang terdapat di asia.

Manjakani.
anti oksida(anti penuaan), boleh membantu pembetukan tisu, menguatkan serta menganjalkan faraj, antiseptik dan anti radang.
Kayu rapet/rapat.
Herba yg selalu digunakan oleh kaum wanita dahulu kala terutamanya selepas bersalin. Fungsi utk merapatkan faraj.
Kacip Fatimah
Akar kayu yg cukup terkenal yg banyak terdpt di negara asia yg secara traditionalnya utk meningkatkan tenaga dan memperbaiki otot faraj wanita.

keluaran RAFA GREEN SDN BHD.

cara2 untuk order.

sebotol rm 28 + rm 2 = rm 30.00

1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380 / cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

diet hebat bersama super rxlite


Berat badan naik selepas kawin?
Perkahwinan bukan penyebab kenaikan berat badan. Bagi seorang dewasa,
kenaikan berat badan selepas berkahwin bukanlah fenomena semula jadi.
Kenaikan berat badan adalah akibat kurang aktiviti fizikal dan berlebihan
makan.

MEMPERKENALKAN SUPER RXLITE.

rasa SUPER RXLITE (HORLICK MALT TASTE)

super rxlite, campuran JATI BELANDA mampu hilangkan/membakar lemak anda.. revolusi ke arah bentuk badan yg IDEAL. 0179621397

Anda hendaklah bersabar kerana kadar penurunan berat badan, sama ada cepat atau lambat bergantung pada sistem dalaman, tahap kesihatan dan jenis kegemukan yang dialami oleh individu tersebut.

penggunaan super rxlite:
minum sekali sehari sahaja...

cara effective :
cara 1: paling effective
pagi rxlite biasa, lunch super rxlite, minum petang rxlite biasa... 15hari sahaja pasti turunnnn..
cara 2: normal
jika nak minum super rxlite shaja, minum time lunch sahaja pun boleh....amalkan setiap hari.. ikut petua yg sy bg kat bwh..

tip keberkesanan.
minum tghari time lapar.. masa jgn fixedkan...
cth.. lunch kul 1.30, tp minum rxlite kul 1.- x boleh.
cara betul, lunch kul 1.30, so minum rxlite time tu, i mean time lapar..

ready stok super rxlite...rm250 sm, sabah sarawak rm260.
berminat kal 0179621397
cara2 nak order:

1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

Thursday, April 21, 2011

sabun pengantin sri nooras


SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….
SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP- scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
-fungsi merawat parut,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, mencegah bau badan, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP- Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.

KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????
√EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
√BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
√MUDAH – hanya guna ketika mandi. Cara penggunaan , dan detail ada dinyatkana dibahagian bawah.
√PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!
SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

CARA PENGGUNAAN:
BAGI KULIT TERLAMPAU GELAP,KUSAM DLL/KULIT BIASA

-gunakan sabun skrub mangir selang 2/3 hari dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi.
Tekanan lulur yang agak berbiji butiran herba bergantung kepada ketahanan kulit anda. mereka yang berkulit tebal dan banyak sel mati mungkin perlu menyental dengan lebih kuat tetapi pastikan tidak memudaratkan kulit.
-Produk ini tidak memberi kesan merbahayakan walapun digunakan secara kerap.

BAGI MEREKA YANG INGIN MAINTAIN

-sudah memiliki kulit putih secantik bidadari ? gunakan set ini untuk memepertahankan kecantikan itu. kebaikan herba membantu meredakan tekanan, mencegah kulit kusam dan membantu awet muda sentiasa.
-gunakan sabun skrub mangir sekurangnya seminggu sekali dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi anda yang mengandungi chemical dan memberi kesan buruk pada kulit dalam jangka masa panjang.

KULIT SENSITIF/KERING/SISIK PUTIH/SELALU BAWAH AIRCOND/ALAHAN
-setiap jenis kulit adalah tidak sama, sebagai contoh ada yang alah pada seafood dan ada juga tidak alah pada apa pun. diingatkan walaubagaimana elok sesuatu produk,mustahil ia memenuhi ciri ciri semua jenis kulit. bagi kulit terlampau kering/sensitif kurangkan penggunaan sabun lulur kepada sebulan sekali.sabun susu boleh diguna setiap hari.
-setengah kulit memerlukan masa utk serasi, oleh itu bila sudah serasi bolehlah ditambah bilangan penggunaan. pastikan sabun dibilas bersih dan tiada kesan sabun tertinggal.
-sesetengah kulit yang nipis alah kepada herba oleh itu dapatkan nasihat doktor jika anda pernah mengalami masalah kulit atau yang berkaitan dengannya.
-jika tidak serasi atau tidak selesa atau ada simpton memudaratkan hentikan penggunaan serta merta.
-hentikan pemakaian jika tidak sesuai dan dapatkan nasihat doktor jika penyakit berlarutan.

No kelulusan kementerian kesihatan bagi produk sabun pengantin sri noora's adalah seperti berikut:
NOT081101092K
NOT081101091K

beli yg halal adalah tanggungjawab semua.

sabun pengantin SRI NOORA'S
harga semenanjung malaysia
sekotak rm39.90 + Pos free
= RM 40.00
berminat 0179621397

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

Wednesday, April 20, 2011

Minuman kesihatan wanita.. uqueen


TESTIMONI U-QUEEN

Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)
Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

Lian, Bangi ( 35 tahun)
Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)
Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)
Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri
Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)
Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insya allah!

FUNGSI UQUEEN

membekalkan tenaga luaran dan dalaman

membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,

membantu menguat dan merapatkan otot vagina

membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair

membantu mengencang payudara

membantu mengangkat punggung

membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda

membantu melewatkan menopause

membantu mengeratkan hubungan suami isteri

membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis

membantu melancar / membersih darah serta peranakan.

membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan

membantu mengatasi masalah berat badan

membantu mencerahkan kulit dari dalam

HARGA: rm89.90 + rm5.00 postage = rm95.00 sm, sabah Sarawak rm100.00....

nak cuber sms 0179621397

Berminat ???

cara2 nak order:

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok baru sampai selasa/rabu)

#sabah sarawak postage terlalu mahal.

AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.