Tuesday, May 31, 2011

Apple stem cell - encera 40g [ready stok]



Kulit berseri hanya dalam seminit!

Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini! Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.

Jelita
Miliki Pernampilan
Yang Mempersona
Mudah
Mengembalikan
Keremajaan Wajah Anda
Ringkas
Hanya Sapukan BB
Krim Pada Wajah
Cepat
Kesan Jelas Ketara Dalam
Beberapa Minit Sahaja



Rahsianya berada di dalam Sel Stem Epal
Encera BB Cream dirumus daripada Sel Stem Epal melalui spesis buah epal Swiss-German yang terancam – Uttwiler Spatlauber untuk memberikan satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur berdasarkan dua fungsinya yang hebat:
1. Mengaktifkan dan melindungi sel kulit
2. Melambatkan proses biologikal dalam penuaan sel
Keputusan Menyeluruh menunjukkan Encera BB Cream:
• Melindungi sel stem kulit daripada radiasi UV
• Meningkatkan aktiviti sel stem kulit
• Melambatkan proses penuaan sel kulit
• Mengurangkan penampilan kedutan kulit
Apakah yang istimewa tentang Encera BB Cream?
Kini, kisah yang menakjubkan bukan lagi mengenai sel stem. Ia berkisar tentang dua rahsia yang terdapat pada Encera BB Cream daripada pohon epal Swiss-German yang dipanggil Uttwiler Spatlauber. Kebanyakan kita terlalu memfokus tentang kuasa pemulihan Sel Stem dan tidak mengendahkan apakah yang sebenarnya melindungi Sel Stem ketika mereka berenang di dalam sup-bio yang menggalakkan perkembangan dan pembezaan.

Tumbuhan Sel Stem Mampu Melindungi Kulit Anda
Ahli sains yang mengkaji keajaiban Sel Stem (cabang sains yang dipanggil Perubatan Penjanaan Semula) menemui bahawa pokok epal Uttwiler mempunyai keupayaan unik – jika buah yang gugur atau kulit dilubangkan, spesis epal ini berupaya memulihkan diri sendiri lebih pantas dan tahan lebih lama berbanding jenis epal lain dalam kajian. Keupayaan istimewa ini – pada tahap kepekatan 0.2% (faktor epigenetik dan metabolisme, yang membantu dalam penghasilan semula dan tumbesaran), mampu melanjutkan usia dan keremajaan sel stem kulit pada kadar 80%.

Tidak Semua Krim yang Mengandungi Sel Stem Kulit adalah sama
Encera BB Cream mengandungi PhytoCellTec™, satu teknologi kultur sel stem tumbuhan yang sedang menunggu giliran patennya, dapat mengumpulkan potensi tumbesaran bagi sel stem kulit kita sendiri. Ini adalah bagi memperbaharui kulit dan menjadikannya kelihatan muda semula.

Ketahui Rahsianya
Komponen Malus Domestica dalam sel stem kaya dengan faktor epigenetik yang ‘menyegarkan’ kulit anda dengan ‘membangkitkan’ sel stem tidak terbeza dalam simpanan tubuh anda. Bukan saja ia mampu menghilangkan penampilan garisan halus dan garisan dalam, ia juga menjadikan kulit kelihatan licin, lebih gebu, sihat…dengan kata lain, muda…betul-betul muda.

Encera BB Cream – Rahsia Awet Muda Sel stem mempunyai dua ciri-ciri istimewa.
Kekal abadi (Pembaharuan sendiri) – kemampuan meneruskan kitaran kerap pembahagian sel dalam keadaan tidak terbeza dan kemampuan pembezaan jenis sel lain (Pembezaan).
Maksudnya mudah: Sel stem boleh memperbaharui sel mati dan menjana semula tisu rosak. Anda mampu kekal muda dengan bantuan sel stem – Rahsia Awet Muda oleh Rafa – pembekal Penyelesaian Kosmetik Bercirikan Sains Abad ke-21.


• Delays senescence of essential cells
• Protects longevity of skin stem cells
• Protection of skin stem cells
• Rejuvenation of skin
• Maintains the power of regeneration
• Decrease in wrinkles
• Combats chronological aging


• Analysis of wrinkle depth in the crow‘s feet area
• 20 volunteers
• 28 days
• Application twice daily
• Against initial conditions

size 40g.

cara2 untuk order. .

sebotol RM115
sabah sarawak langkawi rm120
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

jika SIGN UP

semenanjung malaysia rm390
sabah sarawak rm415
dpt 3botol encera size 40g.
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in,masa, tarikh dan produk.
3. sms nama anda, alamat anda, ic anda.
hp : 0179621397



info detail, klik sini


Monday, May 30, 2011

[NEW] alphalipid sleep time



PRODUK TERBARU ' SLEEP TIME '

Name
Email
Phone
Sleep Time(TM) ialah minuman lazat yang diperbuat dari susu New Zealand. Sleep Time(TM) mengandungi Unique Protien Profile(TM),dihasilkan oleh hanya lembu yang tertentu, yang dipilih melalui ujian DNA. Susu khas ini dipertingkatkan melalui teknologi yang dipatenkan dan kemudian dicampurkan dengan bahan-bahan premium. Dengan formula ini ia menyokong ketenangan semulajadi dan tidur yang sihat yang merupakan sebahagian daripada rutin malam anda.

Bukan setakat tu je ,tidur yg berkualiti boleh menjamin kesihatan yang baik, boleh kurangkan index kemalangan di negara kita,anak-anak pun dapat tumpukan perhatian sepenuhnya dalam kelas, awet muda, mengurangkan risiko stress, migraine dan macam-macam lagi lah..tapi yang paling best, dia adalah susu, bukan ubat tidur.. produk pertama di dunia yg mengeluarkan susu seumpama ini.. Selalunya orang yang tak dapat tidur akan telan pil tidur.. Itu adalah drugs atau dadah.. boleh memberi kesan yang buruk kepada otak jika amalkan ubat tidur. Sekarang dengan adanya "ALPHA LIPID SLEEP TIME" semua boleh minum dan selamat kepada wanita mengandung, bayi dan kanak-kanak..

Cara pengambilan : 1 sachet di bancuh dengan air suam atau air sejuk... minum 40 minit sebelum nak tidur... Rasanya pun sedap.. vanilla cream yang enak..

Cuba malam ini! Biarkan kekuatan alam semulajadi membantu anda menikmati manfaat dari tidur yang nyenyak dan bangun dengan perasaan yang diperbaharui dan kelihatan ceria setiap hari.


Adakah anda . . .

merasa terganggu atau mengantuk disiang hari ?


  • merasa susah untuk jaga apabila duduk diam, menonton tv atau membaca ?

  • tertidur atau merasa mengantuk ketika memandu ?

  • merasa susah untuk menumpukan perhatian ?

  • selalu diberitahu oleh kawan-kawan bahawa anda nampak penat dan letih ?

  • lambat untuk bertindak ?

  • sukar mengawal perasaan anda ?

  • merasa anda perlukan tidur sekejap disiang hari atau mengambil 'nap' hampir setiap hari

  • memerlukan bahan minuman berkaffein untuk anda merasa segar dan boleh bekerja ?

Jika anda menjawab 'YA' kepada salah satu dari soalan diatas, maka anda mungkin menghidapi masalah tidur atau sleep disorder.

Cubalah Sleep Time untuk mendapat tidur yang lebih berkualiti




































































































NAK TIDUR YANG NYENYAK DAN MIMPI-MIMPI INDAH?????










sekotak rm238




kuantiti 28 sachet







0179621397 [xde stok lg, minggu depan baru ready stok]




PRODUK TERBARU ' SLEEP TIME '









Name
Email
Phone

Thursday, May 26, 2011

encera bb cream - ajaib








Kulit berseri hanya dalam seminit!



Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini! Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.



Jelita
Miliki Pernampilan
Yang Mempersona
Mudah
Mengembalikan
Keremajaan Wajah Anda
Ringkas
Hanya Sapukan BB
Krim Pada Wajah
Cepat
Kesan Jelas Ketara Dalam
Beberapa Minit Sahaja













Rahsianya berada di dalam Sel Stem Epal


Encera BB Cream dirumus daripada Sel Stem Epal melalui spesis buah epal Swiss-German yang terancam – Uttwiler Spatlauber untuk memberikan satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur berdasarkan dua fungsinya yang hebat:
1. Mengaktifkan dan melindungi sel kulit
2. Melambatkan proses biologikal dalam penuaan sel


Keputusan Menyeluruh menunjukkan Encera BB Cream:
• Melindungi sel stem kulit daripada radiasi UV
• Meningkatkan aktiviti sel stem kulit
• Melambatkan proses penuaan sel kulit
• Mengurangkan penampilan kedutan kulit



Apakah yang istimewa tentang Encera BB Cream?

Kini, kisah yang menakjubkan bukan lagi mengenai sel stem. Ia berkisar tentang dua rahsia yang terdapat pada Encera BB Cream daripada pohon epal Swiss-German yang dipanggil Uttwiler Spatlauber. Kebanyakan kita terlalu memfokus tentang kuasa pemulihan Sel Stem dan tidak mengendahkan apakah yang sebenarnya melindungi Sel Stem ketika mereka berenang di dalam sup-bio yang menggalakkan perkembangan dan pembezaan.

Tumbuhan Sel Stem Mampu Melindungi Kulit Anda
Ahli sains yang mengkaji keajaiban Sel Stem (cabang sains yang dipanggil Perubatan Penjanaan Semula) menemui bahawa pokok epal Uttwiler mempunyai keupayaan unik – jika buah yang gugur atau kulit dilubangkan, spesis epal ini berupaya memulihkan diri sendiri lebih pantas dan tahan lebih lama berbanding jenis epal lain dalam kajian. Keupayaan istimewa ini – pada tahap kepekatan 0.2% (faktor epigenetik dan metabolisme, yang membantu dalam penghasilan semula dan tumbesaran), mampu melanjutkan usia dan keremajaan sel stem kulit pada kadar 80%.

Tidak Semua Krim yang Mengandungi Sel Stem Kulit adalah sama 
Encera BB Cream mengandungi PhytoCellTec™, satu teknologi kultur sel stem tumbuhan yang sedang menunggu giliran patennya, dapat mengumpulkan potensi tumbesaran bagi sel stem kulit kita sendiri. Ini adalah bagi memperbaharui kulit dan menjadikannya kelihatan muda semula.

Ketahui Rahsianya
Komponen Malus Domestica dalam sel stem kaya dengan faktor epigenetik yang ‘menyegarkan’ kulit anda dengan ‘membangkitkan’ sel stem tidak terbeza dalam simpanan tubuh anda. Bukan saja ia mampu menghilangkan penampilan garisan halus dan garisan dalam, ia juga menjadikan kulit kelihatan licin, lebih gebu, sihat…dengan kata lain, muda…betul-betul muda.

Encera BB Cream – Rahsia Awet Muda Sel stem mempunyai dua ciri-ciri istimewa. 
Kekal abadi (Pembaharuan sendiri) – kemampuan meneruskan kitaran kerap pembahagian sel dalam keadaan tidak terbeza dan kemampuan pembezaan jenis sel lain (Pembezaan).
Maksudnya mudah: Sel stem boleh memperbaharui sel mati dan menjana semula tisu rosak. Anda mampu kekal muda dengan bantuan sel stem – Rahsia Awet Muda oleh Rafa – pembekal Penyelesaian Kosmetik Bercirikan Sains Abad ke-21.












• Delays senescence of essential cells
• Protects longevity of skin stem cells
• Protection of skin stem cells
• Rejuvenation of skin
• Maintains the power of regeneration
• Decrease in wrinkles
• Combats chronological aging







• Analysis of wrinkle depth in the crow‘s feet area
• 20 volunteers
• 28 days
• Application twice daily
• Against initial conditions




size 8g.

cara2 untuk order. .

sebotol rm28 + courier rm2.00 = rm30.00
sabah sarawak langkawi rm35.00
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

jika SIGN UP

semenanjung malaysia rm390
sabah sarawak rm415
dpt 14 botol encera size 8g 14 botol.
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in,masa, tarikh dan produk.
3. sms nama anda, alamat anda, ic anda.
hp : 0179621397



info detail, klik sini


Wednesday, May 25, 2011

encera 40g ready stok





Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini!

Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.

Jelita
Miliki Pernampilan
Yang Mempersona

Mudah
Mengembalikan
Keremajaan Wajah Anda

Ringkas
Hanya Sapukan BB
Krim Pada Wajah

Cepat
Kesan Jelas Ketara Dalam
Beberapa Minit Sahaja

Rahsianya berada di dalam Sel Stem Epal
Encera BB Cream dirumus daripada Sel Stem Epal melalui spesis buah epal Swiss-German yang terancam – Uttwiler Spatlauber untuk memberikan satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur berdasarkan dua fungsinya yang hebat:
1. Mengaktifkan dan melindungi sel kulit
2. Melambatkan proses biologikal dalam penuaan sel

Keputusan Menyeluruh menunjukkan Encera BB Cream:
• Melindungi sel stem kulit daripada radiasi UV
• Meningkatkan aktiviti sel stem kulit
• Melambatkan proses penuaan sel kulit
• Mengurangkan penampilan kedutan kulit

Apakah yang istimewa tentang Encera BB Cream?
Kini, kisah yang menakjubkan bukan lagi mengenai sel stem. Ia berkisar tentang dua rahsia yang terdapat pada Encera BB Cream daripada pohon epal Swiss-German yang dipanggil Uttwiler Spatlauber. Kebanyakan kita terlalu memfokus tentang kuasa pemulihan Sel Stem dan tidak mengendahkan apakah yang sebenarnya melindungi Sel Stem ketika mereka berenang di dalam sup-bio yang menggalakkan perkembangan dan perbezaan.

Tumbuhan Sel Stem Mampu Melindungi Kulit Anda
Ahli sains yang mengkaji keajaiban Sel Stem (cabang sains yang dipanggil Perubatan Penjanaan Semula) menemui bahawa pokok epal Uttwiler mempunyai keupayaan unik – jika buah yang gugur atau kulit dilubangkan, spesis epal ini berupaya memulihkan diri sendiri lebih pantas dan tahan lebih lama berbanding jenis epal lain dalam kajian. Keupayaan istimewa ini – pada tahap kepekatan 0.2% (faktor epigenetik dan metabolisme, yang membantu dalam penghasilan semula dan tumbesaran), mampu melanjutkan usia dan keremajaan sel stem kulit pada kadar 80%.

Tidak Semua Krim yang Mengandungi Sel Stem Kulit adalah sama
Encera BB Cream mengandungi PhytoCellTec™, satu teknologi kultur sel stem tumbuhan yang sedang menunggu giliran patennya, dapat mengumpulkan potensi tumbesaran bagi sel stem kulit kita sendiri. Ini adalah bagi memperbaharui kulit dan menjadikannya kelihatan muda semula.

Ketahui Rahsianya
Komponen Malus Domestica dalam sel stem kaya dengan faktor epigenetik yang ‘menyegarkan’ kulit anda dengan ‘membangkitkan’ sel stem tidak terbeza dalam simpanan tubuh anda. Bukan saja ia mampu menghilangkan penampilan garisan halus dan garisan dalam, ia juga menjadikan kulit kelihatan licin, lebih gebu, sihat…dengan kata lain, muda…betul-betul muda.

Encera BB Cream – Rahsia Awet Muda Sel stem mempunyai dua ciri-ciri istimewa.
Kekal abadi (Pembaharuan sendiri) – kemampuan meneruskan kitaran kerap pembahagian sel dalam keadaan tidak terbeza dan kemampuan pembezaan jenis sel lain (Pembezaan).
Maksudnya mudah: Sel stem boleh memperbaharui sel mati dan menjana semula tisu rosak. Anda mampu kekal muda dengan bantuan sel stem – Rahsia Awet Muda oleh Rafa – pembekal Penyelesaian Kosmetik Bercirikan Sains Abad ke-21.



size 40g rm115 + free postage
sabah sarawak rm120 + free postage

cara2 untuk order. .

1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

Tuesday, May 10, 2011

U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat


ingat cantik, ingat kesihatan, ingat uqueen

Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.

Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.

U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!

membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.

Cara Penyimpanan

Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak

TESTIMONI U-QUEEN

Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)

Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!

Lian, Bangi ( 35 tahun)

Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!

Azilah, Jalan Duta (42 tahun)

Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)

Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!

Zaharah, Ampang (42 tahun)

Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!

Emma, Bandar Permaisuri

Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!

Siti, Sri Kembangan (29 tahun)

Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insyaallah!

harga rm89.90 + postage rm5.10 = rm95,

sabah sarawak dan langkawi rm100.

nak cuber sms 0179621397

berminat

0179621397

Berminat ???

cara2 nak order:

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok baru sampai selasa/rabu)

AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.


U-Queen telah diklasifikasikan sebagai makanan oleh Bhgn. Keselamatan & Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan kelulusan ialah : KKM-163/S/25 Jld.119

Monday, May 9, 2011

testimoni uqueen


Nama: Nonie
Umur: 48 tahun
Tel :

U Queen betul-betul telah mengubah penampilan saya baik secara luaran juga dalaman dn saya begitu yakin dan berpuas hati semenjak menggunakan U Queen. Ramai yang tidak percaya usia saya telah mencecah 48 tahun, kerana saya sentiasa kelihatan cergas dan bertenaga. Ditambah pula dengan penampilan dan wajah saya yang semakin berseri dari hari kesehari. Anda bila lagi nak mencuba? Jangan tunggu lama-lama…

harga rm89.90 + postage rm5.10 = rm95,

sabah sarawak dan langkawi rm100.

nak cuber sms 0179621397

berminat

0179621397

Berminat ???

cara2 nak order:

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok baru sampai selasa/rabu)


AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.

U-Queen telah diklasifikasikan sebagai makanan oleh Bhgn. Keselamatan & Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan kelulusan ialah : KKM-163/S/25 Jld.119

Saturday, May 7, 2011

MAQ - Mixed Fruit Drink


Develop a Healthy Habit with MAQ

The Premium Mixed Fruits Drink
Blend of Maqui, Superfruits & Gamat

Free radicals are dangerous and it concerns you and your health. Everything you do: exercise, eating, breathing etc produces toxins (also known as free radicals). In addition, free radicals can also accumulate from the consumption of fatty food, alcohol, smoking, pollutions, stress…in fact it is practically impossible for toxins not to accumulate during the course of your life.

So why are toxins bad? As your body accumulate these free radicals, they can not only damage the very cells in your body, but also your muscles and internal organs. As a result, the side effects include:

• Early aging: poor skin, hair loss, joint pains & etc
• Weight gain: toxins can lead to an increase in body fat
• Illness: high blood pressure, diabetes, cancer & etc
• Exhaustion and lack of stamina

The Solution: MAQ – Powerful Anti-Oxidant Drink

To counteract the toxins, nature is full of natural sources of antioxidants that can help to neutralize the free radicals from your body. At Rafa, we’re proud to source the world’s best antioxidant-rich fruits, and mixed them into an invigorating drink that promote health. It taste so good, we call it SuperTaste!

12 Antioxidant-Rich Superfruits Plus Gamat Emas Blend in MAQ

From Patagonian, Maqui Berry : The World #1 Superfruit. Maqui grows exclusively in the Patagonian region of Chile and Argentina. Traditionally used by the Mapuche Indians for supporting stamina, increase strength, and promoting healthy immune system.



From Thailand, Mangosteen : The Queen of Fruits. Grown primarily in Southeast Asia, mangosteen contains rich concentration of xanthones and flavonoids that promote health. Fight free radicals, Anti-inflammatory, Maintain intestinal health & Support joint function.

From Malaysia, Gamat Emas : A Gift from the Sea. Sea cucumber is a marine animal, related to starfish and sea urchins. For thousands of years in Asia, sea cucumber was used to help arthritis, fatigue, impotence, constipation, frequent urination and joint pain. Among the species of sea cucumber, Gamat Emas is having the most nutritional values such as protein, collagen, mucapolysaccharide, glucosamine and chondroitin. Improve injury and wound recovery, Promote joints health and help arthritis, Boost energy & Increase immune system.

From Amazon Rainforest, Acai : Feel Brazilian Vitality. This exotic, black purple berry is a super-antioxidant. It also contains protein, dietary fiber, vitamin C & E, and is a rich source of omega fatty acids. Prevent diseases, Lower cholesterol, Promote weight loss & Improve mental focus.

From Around the World : Hawthorn Berry is widely used in Europe for promoting the health of blood circulatory system and preventing the heart problem and high blood pressure.

Blueberry, study suggests that blueberries may help reduce belly fat, risk factors for cardiovascular disease and metabolic syndrome, and preserve vision.

Cranberry is rich in bioflavoids. It may help to prevent urinary tract infections, dental plaque and development of kidney stones.

Grade Seed, the main benefit of grape seed comes from OPCs (oligomeric procyanidins) which exhibit strong antioxidant effects and improve cardiovascular health.

Roselle is rich in vitamins and amino acids. It may help to reduce blood sugar and cholesterol, and promote skin.

Pomegranate contains various types of amino acids, trace minerals, and vitamin B and C. It may help to reduce blood lipids, blood sugar and cholesterol.

Pine Bark, as a potent antioxidant, Pine Bark is valuable for protecting our heart and brain functions. It also reduces signs of aging in our skin.

Green tea leaves contain polyphenols and other antioxidants, but are more widely known for their use as a diet aid and ultra violet rays prevention.

Tomato, Lycopene is extracted from tomato and it is a form of carotene that prevent cancer and slow down aging.

ORAC Value of Superfruits: Maqui Acai Mangosteen Pomegranate Blueberry
(µ Moles per 100g) 94,500 30,000 22,000 10,500 6,500


12 Jenis Buah Super yang tinggi Anti-oksida dan diperkaya dengan Gamat didalam MAQ


Dari Patagonian, Berri Maqui : Buah Super No 1 dunia. Berri Maqui banyak terdapat di Kawasan Patagonian di Negara Chile dan Argentina. Berri Maqui ini digunakan secara tradisional oleh puak Asli Mapuche untuk meningkatkan stamina, menguatkan tenaga dan meningkatkan sistem imun. “Kajian menunjukkan Buah Maqui mengandungi tahap anti-oksida yang tinggi didunia” - Los Angeles Times - Meneutralkan radikal bebas, anti-penuaan, meningkatkan sistem imun, mencantikkan kulit dan menguatkan tenaga.

Dari Thailand, Buah Manggis : Ratu Buah. Banyak terdapat di asia tenggara. Buah Manggis sangat kaya dengan Xanthone dan Flavanoids untuk kebaikan. Ia boleh menghindarkan Radikal-Bebas, menjaga kesihatan usus dan menguatkan sendi.

Dari Malaysia, Gamat Emas : Bahan yang hebat daripada timur yang diperolehi dari laut. Ia merupakan hidupan laut. Sejak ribuan tahun dahulu di asia, Gamat digunakan sebagai makanan kesihatan untuk kesihatan sendi, mengelakkan sembelit, pemberi tenaga, dan juga mencegah arthritis. Gamat emas juga mengandungi nutrisi yang baik seperti protein, kolagen, polisakarida, glukosamin dan chondroitin. Boleh merawat luka dalaman, meningkatkan kekuatan sendi dan melawan anthritis dan menguatkan sistem imun.

Dari Hutan Amazon, Berri Acai : Rasakan semangat Brazil. Buah eksotik, berri ungu hitam merupakan salah satu buah yang mengandungi anti-oksida yang tinggi. Ia juga mengandungi protein, serat fiber, vitamin C & E dan kaya dengan asid lemak omega yang baik untuk jantung. Ia juga dipercayai dapat membantu mengurangkan berat badan, mengurangkan kolestrol, menghindarkan penyakit dan membantu meningkatkan fokus mental.

Dari setiap pelusuk dunia : Beri Hawthorn, Blueberry, Cranberry, Biji Anggur, Roselle, Buah Delima, Kulit Kayu Pine, Daun Teh Hijau dan Tomato.



MAQ Testimoni

Nama : Nur Aisyah Binti Abdullah ( GURU )
Umur : 43 Tahun
Asal : Saratok, Sarawak

Sebelum
Saya mempunyai masalah darah tekanan darah tinggi. Tekanan darah saya menurut bacaan selepas pemeriksaan ialah 180/110. Saya mudah pening dan sering keletihan terutamanya selepas pulang dari kerja.

Selepas
Saya telah diperkenalkan dengan Jus MAQ oleh bekas anak murid saya disekolah dulu iaitu saudara Khairul. Saya mula mengamalkan JUS MAQ ini sebanyak 30ml pada waktu pagi sebelum sarapan dan 30ml pada waktu selepas maghrib. Alhamdulillah selepas meminum sebanyak 2 botol JUS MAQ yang mengandungi 250ml setiap botol, tekanan darah saya kembali normal iaitu 124/65. Terima kasih RAFA untuk produk yang bagus ini.




Nama : Rotifah Binti Ahmad ( Peniaga )
Umur : 51 Tahun
Asal : Alor Star

Sebelum
Saya mengalami sakit pinggang yang berlarutan selama satu bulan, dan saya terus pergi ke Klinik untuk memeriksa masalah pinggang saya. Hasil pemeriksaan , doktor telah mengesahkan bahawa terdapat batu karang di saluran buah pinggang saya. Doktor memberi saya beberapa jenis ubat untuk membuang batu karang tersebut tetai tidak berhasil. Saya cuba untuk mengelak daripada menjalani pembedahan.

Selepas
Saya diperkenalkan oleh rakan saya dengan JusMAQ keluaran RAFA. Selepas menggunakan sebanyak dua botol dengan mengamalkan minum 30ml pagi dan 30ml malam, sesuatu yang amat menggembirakan, selepas hari berikutnya membuat pemeriksan doktor, batu karang saya sudah tiada di saluran buah pinggang.



Nama : Rohana Binti Noor
Asal : Alor Star
Umur : 44 Tahun

Sebelum
Saya mengalami kanser usus Tahap Ketiga. Dalam proses rawatan saya, saya terpaksa mengambil sebiji pil yang berharga RM30 sebiji selain menjalani rawatan kimoterapi. Perbelanjaan untuk awaan sangat besar.

Selepas
Saya diberi Jus MAQ oleh Adik saya. Saya minum jus ini 30ml tiga kali sehari. Alhamdulillah selepas habis botol pertama, saya dapat rasakan tenaga pada badan saya walaupun selepas menjalani kimoterapi. Saya terus mengamalkan minum JUS MAQ, selepas habis 3 botol penggunaan, usus saya sudah bertambah kurang sakitnya dan yang palin ajaib sekali, saya tidak perlu lagi mengambil pil yang berharga RM30 sebiji lagi. Dan Doktor juga mengatakan, keadaan usus saya sudah 90% bebas dari kanser.


Nama : Aznida Nur Binti Azizan
Nama Anak : Aiman Naufal Bin Azwan
Umur Anak : 6 Tahun

Sebelum
Anak saya menghidap asma yang agak teruk. Dia selalu cepat keletihan dan mudah penat terutamanya apabila pulang dari sekolah. Ini menjadikan anak saya tidak dapat menyertai banyak aktiviti-aktiviti ang dianjurkan oleh pihak sekolah. Ini membantutkan pergaulan dan tidak ceria seperti rakan-rakanya yang lain.

Selepas
Saya mula memberinya minum Jus MAQ dengan mengamalkannya sekali sehari sebanyak 30ml. Syukur kepada Allah selepas habis botol pertama, perubahan dapat dlihat, penyakit asma anak saya mula berkurangan. Saya terus memerinya botol kedua dan perubahan dari kecergasan minda juga dapat dilihat . Dia juga tidak keletihan lagi dan boleh menjalani aktiviti-aktiviti bersama rakan sekolahnya.


Nama : Mohd Nazri Bin Saad
Umur : 36 Tahun
Asal : Kedah

Sebelum
Saya memang mengalami sakit buah pinggang dan darah tinggi. Rutin mingguan saya ialah saya terpaksa menjalani rawatan Himodialisis 3x Seminggu dan kos rawatan ialah RM 300 untuk sekali rawatan.

Selepas
Saya mula minum jus MAQ selepas diperkenalkan oleh rakan saya. Beliau memberi saya satu botol untuk mencuba pada awalnya. Selepas minum 1 botol, tekanan darah saya kembali normal. Yang paling bersyukur dan mengembirakan saya, kulit saya juga bertambah segar dan badan saya sudah tidak letih lagi. Kalau sebelum ini wajah saya mudah dapat letih tetai sekarang mula kelihatan ceria.

----------------------------------------------------------------------------------------------

sekotak [5 botol]
rm390
+ daftar keahlian semenanjung malaysia
sabah sarawak rm415

0179621397

cara2 nak order: sms dlu sebelum buat pembayaran.
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, masa, tarikh dan produk.
3. sms nama anda, alamat anda, ic anda, hp anda
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

Wednesday, May 4, 2011

detail produk sabun pengantin sri noora's

detail produk sabun pengantin sri noora's

sabun pengantin SRI NOORA'S

No kelulusan kementerian kesihatan bagi produk sabun pengantin sri noora's adalah seperti berikut:
NOT081101092K
NOT081101091K

HALUS - GEBU- PUTIH - HARUM dan semestinya:
BERKESAN - JIMAT - BIJAK
Menjadi kemestian bakal pengantin terutamanya perempuan untuk melakukan rawatan spa badan di spa spa terpilih. Ia bertujuan untuk mencantikkan kulit, memutihkan dan meredakan tekanan. Juga dikatakan mampu melembut dan merawat masalah badan.

Bakal Pengantin - Melakukan rawatan spa di saat akhir…???

√ berkesankah dgn sekali rawatan?
√ mahal, faktor masa dan lain lain

jangan risau lagi..... sebagai wanita, kami memahami masalah anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.


SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….


Kebaikan sabun pengantin:

Ø Memutihkan kulit badan

Ø Mencerah dan mengurangkan kegelapan akibat cahaya matahari

Ø Murah dan jimat, sgb pengganti rawatan spa atau diselangselikan dgn rawatan spa

Ø Melembut,menghalus dan kulit menjadi gebu

Ø Membantu masalah kulit seperti: jerawat badan, bau badan, gatal, kasar disiku dan lutut, gelap dileher, ketiak, lipatan, parut dan lain lain

Ø Kesan kelembutan serta merta, kesegaran dan keserian pada kali pertama penggunaan

Ø Merawat masalah kulit seawall dua minggu dan keatas.

Ø Teruskan penggunaan sebagai pengganti sabun mandi. Rasai kehebatan bahan spa dirumah.

SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP-

-scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba

- Fungsi utama: membuang kulit mati, kotoran ,daki dan cela. Merawat masalah kulit spt jerawat,bau badan, parut,kasar disiku,lutut, hitam dileher, tompok2 tidak sekata dan lain lain khasiat herba. fungsi merawat ,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

-berwarna sedikit gelap (hitam)

-cara penggunaa yang disyorkan utk sabun lulur ini ialah:

-gunakan 2-3 kali seminggu pada seluruh tubuh

-gunakan setiap hari pada kawasan bermasalah sahaja seperti gelap di leher, ketiak, kasar dilutut. Siku,jerawat badan,selulit, kulit oren, strenchmark dll. Kesan yang menakjubkan.

-kurang penggunaan bila sudah nampakkan kesan mengikut kesesuaian kulit anda.

-boleh juga digosok seminggu atau dua minggu sekali di muka jika muka terasa kasar, berminyak,banyak whitehead dan blackhead.

-TIADA KESAN SAMPINGAN, BOLEH DIGUNA SEKERAP MUNGKIN NAMUN BG KULIT SENSITIF, MUDAH KERING SILA JARAKKAN PENGGUNAAN KEPAD SEMINGGU SEKALI ATAU YANG BERSESUAIAN DGN ANDA.

-HENTIKAN PENGGUNAAN JIKA BERLAKU IRITASI ATAU ALAHAN KEPADA HERBA

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP-

Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.

CARA PENGGUNAAN:

-gunakan setiap hari pada seluruh tubuh sebagai pengganti sabun mandi

-sesuai juga diguna dimuka jika serasi.

-TIADA KESAN SAMPINGAN, BOLEH DIGUNA SEKERAP MUNGKIN NAMUN HENTIKAN PENGGUNAAN JIKA BERLAKU IRITASI ATAU ALAHAN KEPADA SUSU.

KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????
EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
MUDAH – hanya guna ketika mandi.
PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!
SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

CARA PENGGUNAAN:

ini adalah persediaan herba, tiada pantang larang penggunaan, boleh diguna sekerap mungkin mengikut kesesuaian kulit anda. cara yang diberi hanya sebagai panduan sahaja.

BAGI KULIT TERLAMPAU GELAP,KUSAM DLL/KULIT BIASA

-gunakan sabun skrub mangir selang 2/3 hari dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi.
Tekanan lulur yang agak berbiji butiran herba bergantung kepada ketahanan kulit anda. mereka yang berkulit tebal dan banyak sel mati mungkin perlu menyental dengan lebih kuat tetapi pastikan tidak memudaratkan kulit.
-Produk ini tidak memberi kesan merbahayakan walapun digunakan secara kerap.

BAGI MEREKA YANG INGIN MAINTAIN

-sudah memiliki kulit putih secantik bidadari ? gunakan set ini untuk memepertahankan kecantikan itu. kebaikan herba membantu meredakan tekanan, mencegah kulit kusam dan membantu awet muda sentiasa.
-gunakan sabun skrub mangir sekurangnya seminggu sekali dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi anda yang mengandungi chemical dan memberi kesan buruk pada kulit dalam jangka masa panjang.

KULIT JERAWAT DIBADAN,BERBAU DAN SERING GATAL

-bergantung kesesuaian, lebihkan penggunaan sabun lulur herba untuk merawat masalah kulit. disyorkan guna sabun herba berterusan selama seminggu. kuit akan terasa seperti digigit gigit kerana herba bertindak merawat masalah toksin dan kulit mati. akan menjadi normal secara semulajadi disamping merawat masalah tersebut.kemudian bolehlah diamalkan sabun susu setiap hari dan sabun herba selang 2-3 hari seminggu.

-atau selang selikan dengan penggunaan sabun susu selang sehari. bila masalah sudah dipulihkan, amalkan sabun herba ini seminggu 2-3 kali dan mandian susu setiap hari.


KULIT SENSITIF/KERING/SISIK PUTIH/SELALU BAWAH AIRCOND/ALAHAN
-setiap jenis kulit adalah tidak sama, sebagai contoh ada yang alah pada seafood dan ada juga tidak alah pada apa pun. diingatkan walaubagaimana elok sesuatu produk,mustahil ia memenuhi ciri ciri semua jenis kulit. bagi kulit terlampau kering/sensitif kurangkan penggunaan sabun lulur kepada sebulan sekali.sabun susu boleh diguna setiap hari.
-setengah kulit memerlukan masa utk serasi, oleh itu bila sudah serasi bolehlah ditambah bilangan penggunaan. pastikan sabun dibilas bersih dan tiada kesan sabun tertinggal.
-sesetengah kulit yang nipis alah kepada herba oleh itu dapatkan nasihat doktor jika anda pernah mengalami masalah kulit atau yang berkaitan dengannya.
-jika tidak serasi atau tidak selesa atau ada simpton memudaratkan hentikan penggunaan serta merta.
-hentikan pemakaian jika tidak sesuai dan dapatkan nasihat doktor jika penyakit berlarutan.


KANDUNGAN PRODUK:
sabun body lulur + mangir whitening milk:
tujuh jenis herba, protein susu, essential oil, vitamin E

sabun body whitening milk bath:

protein susu asli, vitamin E, Lavender, Rose flavour.



sabun pengantin SRI NOORA'S

harga semenanjung malaysia
sekotak rm39.90 + Pos free = RM 40.00.
sabah sarawak langkawi rm50.00 termasuk pos.
berminat 0179621397

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397