Wednesday, June 29, 2011

UQueen dalam SPM,TV1 jam 8.45am.30/6/2011

Esok 30hb Jun, siri terakhir temubual U-Queen dalam SPM,TV1 jam
8.45am. Sesiapa yang ada kelapangan tu, jangan lupa tonton ya




nama syarikat pengeluar : ushine

ingat cantik, ingat kesihatan, ingat uqueen









Queen yang bermaksud RATU telah diadun menggunakan herba-herba mewah dan terpilih khusus bagi membantu menyelesaikan berbagai masaalah dalaman dan luaran wanita. U-Queen adalah minuman kesihatan yang kaya dengan nilai khasiat, vitamin dan bahan-bahan antiseptik untuk merawat dan memelihara kesihatan tubuh wanita secara total.


Ia membekalkan tenaga luaran dan dalaman yang diperlukan oleh wanita berkerjaya masa kini. Ia membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut, menguat dan merapatkan otot vagina (mengatasi masalah faraj longgar dan berair), mengencang payudara dan mengangkat punggung, memberi seri pada wajah, melewatkan menopause, dan mengeratkan hubungan suami isteri, Ia juga membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis, mencegah kanser, melancar / membersih darah serta peranakan.


U-Queen juga dapat membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan dan memastikan badan yang ideal tanpa masalah berat badan serta awet muda sentiasa. Ia juga secara semulajadi akan mencerahkan kulit dari dalam dan hasilnya akan dapat dilihat selepas sebulan penggunaan.

Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!

membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam


Cara Penyediaan

Tuangkan kandungan satu sachet U-Queen (25g) ke dalam segelas air suam (40°C - 60°C) sebanyak 150ml. Kacau hingga sebati dan sedia untuk diminum. Dicadangkan diambil satu jam selepas makan pada waktu malam.

Cara Penyimpanan

Simpan ditempat dingin dan kering di bawah suhu tidak melebihi 30C. Elakkan dari kanak-kanak


TESTIMONI U-QUEEN


Bakri & Sue, Lahad Datu, Sabah (40 tahun)

Kami mempunyai 6 orang anak dan isteri selalu keletihan dan tidak bermaya kerana tekanan dan beban kerja. Sejak mengamalkan U-Queen 2 minggu lalu, dia lebih cergas dan bertenaga. Wajah lebih berseri dan otot-otot badan semakin tegang. Setiap malam merupakan malam indah buat kami dan tiada lagi sungutan. Ssshhh…rahsia seorang isteri, hanya suami yang tahu! Kini dia bukan hanya seorang isteri dan ibu malahan RATU dihati saya!


Lian, Bangi ( 35 tahun)

Saya sering berasa kurang yakin dgn diri sendiri, masalah berat badan yg ketara, kulit yg tidak bermaya dan kusam, sengugut, keputihan dan selalu berasa letih dan lesu. Setelah diperkenal kan dgn produck U-Queen dan mengamal kan nya berat bdn saya turun 3kg dlm masa 3 hari. Saya tidak lg penat dan berasa segar. Kulit saya menjadi semakin halus dan cerah dlm masa yg singkat dan masaalah sengugut dan keputihan tiada lagi. Tkasih U-Queen!


Azilah, Jalan Duta (42 tahun)

Dulu isteri minta…suami bo la yan! Tapi selepas kena penangan U-Queen, suami pula macam pengemis! Hahaha! Tiap-tiap hari saya dapat pujian…

Zana, Bandar Sri Damansara (33 tahun)

Terimakasih kerana dapat menghasilkan produk yang hebat pada harga mampu beli. Macam goring pisang panas saya jual U-Queen. Semua pelanggan saya berpuas hati. Suami saya sendiri pun memuji. Selain hubungan kelamin yang hebat, kulit saya semakin lembut dan licin. Dulu suami kata tapak tangan saya macam belakang kura-kura, kini tidak lagi. Malahan badan juga semakin cantik. U-Queen memang hebat!


Zaharah, Ampang (42 tahun)
Saya pernah mencuba beberapa produk lain di pasaran yang khusus untuk wanita, tapi kurang berpuas hati. Sudahlah harganya mahal, bahan-bahan yang digabungkan juga tidak banyak, kesannya pula amat lambat dirasai. Tertarik dengan iklan U-Queen, saya membeli dan mencuba. Selepas hanya 5 hari meminum U-Queen, saya perasan akan perubahan kulit saya yang semakin bersih dan lembab. Buah dada terasa mengkal dan hubungan suami isteri bertambah intim. Selepas sebulan mengambil U-Queen, tubuh saya terasa lebih kejap dan kulit muka semakin tegang dan berseri. U-Queen memang berbaloi : murah tetapi amat berkesan!


Emma, Bandar Permaisuri

Saya seorang wanita berkerjaya dan mempunyai anak kecil. Saya sering kepenatan dan kehabisan tenaga selepas seharian menguruskan perniagaan. Saya juga mengalami masalah kulit yang agak serius. Selepas mengambil U-Queen, keadaan kulit saya bertambah baik. Saya juga lebih bertenaga dan dapat mengawal diet saya dengan baik. Suami perasan akan perubahan saya dan kini selalu memuji. Saya beri 5 bintang pada U-Queen!


Siti, Sri Kembangan (29 tahun)

Saya mempunyai ‘kista’ atau endometriosis dan seringkali mengalami kesakitan yang melampau semasa haid. Menurut doctor saya perla menjalani pembedahan untuk membuang endometriosis ini jika ia semakin membesar atau jika dibiar akan mengganggu kesuburan dan kehidupan kelamin saya. Selepas mengambil U-Queen sejak akhir Disember, pendarahan sewaktu haid kembali normal dan hubungan kelamin tidak lagi menyakitkan. Saya yakin selepas 3 bulan mengambil U-Queen, penyakit saya akan dapat dipulihkan, insyaallah!


stok baru dijangka sampai harini 30.6.2011

harga rm89.90 + postage rm5.10 = rm95,
sabah sarawak dan langkawi rm100.

nak cuber sms 0179621397

berminat
0179621397
Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 (sms tanya dlu, stok sampai arini atau esok)

AMARAN: LARANGAN PENGGUNAAN U-QUEEN

WANITA MENGANDUNG TIDAK DIBENARKAN + WANITA PERIOD DAN WANITA DALAM PANTANG LARANG.

U-Queen telah diklasifikasikan sebagai makanan oleh Bhgn. Keselamatan & Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia. No rujukan kelulusan ialah : KKM-163/S/25 Jld.119


application ping














iklan list rm10seminggu.
sabun aqura, betul betul bersih
http://www.produkrafa.com/2011/06/aqura-facial-soap.html#links
uqueen mampu menyelesaikan masalah dalaman wanita.
http://www.produkrafa.com/2011/06/uqueen-rahsia-wanita.html
tercari2 sabun jongkong emas zmasha?
http://www.produkrafa.com/2011/06/sabun-jongkong-zmasha.html#links
masker sri nooras, murah jimat dan berkesan
http://www.produkrafa.com/2011/06/seri-dcooling-mask-rm25-je0179621397.html
maq, kandungan antioksida paling tinggi di dunia
http://www.produkrafa.com/2011/06/rahsia-menjana-rm-dan-rahsia-hidup.html
encera bb cream - formula apple stem
http://www.produkrafa.com/2011/06/encera-8g-ready-stok.html
shhmira feminine wash, wangi
http://www.produkrafa.com/2011/06/shhmira-produk-keperluan-wanita-ni.html
encera bb cream, murah, kecil, jimat dan berkesan
http://www.produkrafa.com/2011/05/encera-bb-cream.html

Monday, June 27, 2011

sabun pengantin sri no0ra's

BELI 2 KOTAK RM70, ANDA JIMAT RM10, FREE POSTAGE, promosi sah sehingga 30.6.2011


sabun pengantin SRI NOORA'S

HALUS - GEBU- PUTIH - HARUM dan semestinya:
BERKESAN - JIMAT - BIJAK
Menjadi kemestian bakal pengantin terutamanya perempuan untuk melakukan rawatan spa badan di spa spa terpilih. Ia bertujuan untuk mencantikkan kulit, memutihkan dan meredakan tekanan. Juga dikatakan mampu melembut dan merawat masalh badan.

Bakal Pengantin - Melakukan rawatan spa di saat akhir…???

√ berkesankah dgn sekali rawatan?
√ mahal, faktor masa dan lain lain

jangan risau lagi..... sebagai wanita, kami memahami masalh anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.

SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….

SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP- scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
-fungsi merawat parut,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, mencegah bau badan, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP- Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.

KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????
√EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
√BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
√MUDAH – hanya guna ketika mandi. Cara penggunaan , dan detail ada dinyatkana dibahagian bawah.
√PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!
SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

CARA PENGGUNAAN:

BAGI KULIT TERLAMPAU GELAP,KUSAM DLL/KULIT BIASA

-gunakan sabun skrub mangir selang 2/3 hari dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi.
Tekanan lulur yang agak berbiji butiran herba bergantung kepada ketahanan kulit anda. mereka yang berkulit tebal dan banyak sel mati mungkin perlu menyental dengan lebih kuat tetapi pastikan tidak memudaratkan kulit.
-Produk ini tidak memberi kesan merbahayakan walapun digunakan secara kerap.

BAGI MEREKA YANG INGIN MAINTAIN

-sudah memiliki kulit putih secantik bidadari ? gunakan set ini untuk memepertahankan kecantikan itu. kebaikan herba membantu meredakan tekanan, mencegah kulit kusam dan membantu awet muda sentiasa.
-gunakan sabun skrub mangir sekurangnya seminggu sekali dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi anda yang mengandungi chemical dan memberi kesan buruk pada kulit dalam jangka masa panjang.

KULIT SENSITIF/KERING/SISIK PUTIH/SELALU BAWAH AIRCOND/ALAHAN
-setiap jenis kulit adalah tidak sama, sebagai contoh ada yang alah pada seafood dan ada juga tidak alah pada apa pun. diingatkan walaubagaimana elok sesuatu produk,mustahil ia memenuhi ciri ciri semua jenis kulit. bagi kulit terlampau kering/sensitif kurangkan penggunaan sabun lulur kepada sebulan sekali.sabun susu boleh diguna setiap hari.
-setengah kulit memerlukan masa utk serasi, oleh itu bila sudah serasi bolehlah ditambah bilangan penggunaan. pastikan sabun dibilas bersih dan tiada kesan sabun tertinggal.
-sesetengah kulit yang nipis alah kepada herba oleh itu dapatkan nasihat doktor jika anda pernah mengalami masalah kulit atau yang berkaitan dengannya.
-jika tidak serasi atau tidak selesa atau ada simpton memudaratkan hentikan penggunaan serta merta.
-hentikan pemakaian jika tidak sesuai dan dapatkan nasihat doktor jika penyakit berlarutan.

No kelulusan kementerian kesihatan bagi produk sabun pengantin sri noora's adalah seperti berikut:
NOT081101092K
NOT081101091K
sijil pengesahan halal utk pengeluaran dan perkilangan akan diupload didalam laman web sikit masa lagi...tq

beli yg halal adalah tanggungjawab semua.

sabun pengantin SRI NOORA'S
harga semenanjung malaysia
sekotak rm39.90 + Pos free
= RM 40.00
berminat 0179621397
[sms dlu sebelum bayar]
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397






iklan kat sini 452x68 sebulan rm30. aquramachang@gmail.com





lain lain produk tip top
sabun aqura, betul betul bersih
http://www.produkrafa.com/2011/06/aqura-facial-soap.html#links

uqueen mampu menyelesaikan masalah dalaman wanita.
http://www.produkrafa.com/2011/06/uqueen-rahsia-wanita.html

tercari2 sabun jongkong emas zmasha?
http://www.produkrafa.com/2011/06/sabun-jongkong-zmasha.html#links

masker sri nooras, murah jimat dan berkesan
http://www.produkrafa.com/2011/06/seri-dcooling-mask-rm25-je0179621397.html

maq, kandungan antioksida paling tinggi di dunia
http://www.produkrafa.com/2011/06/rahsia-menjana-rm-dan-rahsia-hidup.html

encera bb cream - formula apple stem
http://www.produkrafa.com/2011/06/encera-8g-ready-stok.html

shhmira feminine wash, wangi
http://www.produkrafa.com/2011/06/shhmira-produk-keperluan-wanita-ni.html

encera bb cream, murah, kecil, jimat dan berkesan
http://www.produkrafa.com/2011/05/encera-bb-cream.html

Sunday, June 26, 2011

encera 8g ready stok - apple stem








Kulit berseri hanya dalam seminit!



Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini! Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.



Jelita
Miliki Pernampilan
Yang Mempersona
Mudah
Mengembalikan
Keremajaan Wajah Anda
Ringkas
Hanya Sapukan BB
Krim Pada Wajah
Cepat
Kesan Jelas Ketara Dalam
Beberapa Minit Sahaja













Rahsianya berada di dalam Sel Stem Epal


Encera BB Cream dirumus daripada Sel Stem Epal melalui spesis buah epal Swiss-German yang terancam – Uttwiler Spatlauber untuk memberikan satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur berdasarkan dua fungsinya yang hebat:
1. Mengaktifkan dan melindungi sel kulit
2. Melambatkan proses biologikal dalam penuaan sel


Keputusan Menyeluruh menunjukkan Encera BB Cream:
• Melindungi sel stem kulit daripada radiasi UV
• Meningkatkan aktiviti sel stem kulit
• Melambatkan proses penuaan sel kulit
• Mengurangkan penampilan kedutan kulit



Apakah yang istimewa tentang Encera BB Cream?

Kini, kisah yang menakjubkan bukan lagi mengenai sel stem. Ia berkisar tentang dua rahsia yang terdapat pada Encera BB Cream daripada pohon epal Swiss-German yang dipanggil Uttwiler Spatlauber. Kebanyakan kita terlalu memfokus tentang kuasa pemulihan Sel Stem dan tidak mengendahkan apakah yang sebenarnya melindungi Sel Stem ketika mereka berenang di dalam sup-bio yang menggalakkan perkembangan dan pembezaan.

Tumbuhan Sel Stem Mampu Melindungi Kulit Anda
Ahli sains yang mengkaji keajaiban Sel Stem (cabang sains yang dipanggil Perubatan Penjanaan Semula) menemui bahawa pokok epal Uttwiler mempunyai keupayaan unik – jika buah yang gugur atau kulit dilubangkan, spesis epal ini berupaya memulihkan diri sendiri lebih pantas dan tahan lebih lama berbanding jenis epal lain dalam kajian. Keupayaan istimewa ini – pada tahap kepekatan 0.2% (faktor epigenetik dan metabolisme, yang membantu dalam penghasilan semula dan tumbesaran), mampu melanjutkan usia dan keremajaan sel stem kulit pada kadar 80%.

Tidak Semua Krim yang Mengandungi Sel Stem Kulit adalah sama
Encera BB Cream mengandungi PhytoCellTec™, satu teknologi kultur sel stem tumbuhan yang sedang menunggu giliran patennya, dapat mengumpulkan potensi tumbesaran bagi sel stem kulit kita sendiri. Ini adalah bagi memperbaharui kulit dan menjadikannya kelihatan muda semula.

Ketahui Rahsianya
Komponen Malus Domestica dalam sel stem kaya dengan faktor epigenetik yang ‘menyegarkan’ kulit anda dengan ‘membangkitkan’ sel stem tidak terbeza dalam simpanan tubuh anda. Bukan saja ia mampu menghilangkan penampilan garisan halus dan garisan dalam, ia juga menjadikan kulit kelihatan licin, lebih gebu, sihat…dengan kata lain, muda…betul-betul muda.

Encera BB Cream – Rahsia Awet Muda Sel stem mempunyai dua ciri-ciri istimewa.
Kekal abadi (Pembaharuan sendiri) – kemampuan meneruskan kitaran kerap pembahagian sel dalam keadaan tidak terbeza dan kemampuan pembezaan jenis sel lain (Pembezaan).
Maksudnya mudah: Sel stem boleh memperbaharui sel mati dan menjana semula tisu rosak. Anda mampu kekal muda dengan bantuan sel stem – Rahsia Awet Muda oleh Rafa – pembekal Penyelesaian Kosmetik Bercirikan Sains Abad ke-21.












• Delays senescence of essential cells
• Protects longevity of skin stem cells
• Protection of skin stem cells
• Rejuvenation of skin
• Maintains the power of regeneration
• Decrease in wrinkles
• Combats chronological aging







• Analysis of wrinkle depth in the crow‘s feet area
• 20 volunteers
• 28 days
• Application twice daily
• Against initial conditions



READY STOK 7 BOTOL

size 8g.

cara2 untuk order. .

sebotol rm28 + courier rm2.00 = rm30.00
sabah sarawak langkawi rm35.00
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

jika SIGN UP

semenanjung malaysia rm390
sabah sarawak rm415
dpt 14 botol encera size 8g 14 botol.
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in,masa, tarikh dan produk.
3. sms nama anda, alamat anda, ic anda.
hp : 0179621397



info detail, klik sini
















Wednesday, June 8, 2011

Testimoni Encera BB Cream




9/6/2011, 8 pagi





Encera BB Cream dirumus daripada Sel Tangkal Epal dari buah epal swiss-German yang terancam dikenali sebagai Uttwiler Spatlauber untuk memberi satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur.

Fungsi Encera BB Cream
1. Menutup kulit bermasalah secara lembut dan semulajadi. Hanya sedikit sahaja bagi menyamakan warna kulit.
2. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jenis kulit.
3. Selepas menggunakan selama  seminit dua, ia menyesuaikan warnanya mengikut kulit anda secara semulajadi.
4. Kesan pelembap. Membantu kulit mendapat kesan optimum.
5. Tona kulit yang tidak sama akan dilitupi secara semulajadi. Warna kulit gelap dan lesu akan menjadi putih dan bersinar.


'bb cream  mula famous apabila artis lelaki dan perempuan korea mula menggunakannya ketika sesi pengambaran'.


Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini! Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.


Lihatlah kesan Encera BB Cream
Memberikan pelitupanseperti bedak asas dengan menutupi jerawat, liang, parut, garisan dan tona kulit yang tidak sekata. Membantu merapatkan liang dan memperbaiki keadaan kulit.

Ia bertindak sebagai lapisan pelindung yang mengawal lebihan minyak dan pada masa yang sama membekalkan kelembapan yang cukup kepada kulit daripada sinaran UV dan pencemaran alam sekitar.



Ciri-ciri dan faedah Encera BB Cream
1. Menghasilkan rupa yang semulajadi dan "tanpa mekap"
2. Memberikan pelitupan yang sempurna.
3. Berfungsi seperti pelembap berwarna.
4. Menutup semua jenis pigmentasi, perubahan warna, jerawat dan kesan parut pada kulit.
5. Mempunyai ciri-ciri yang melembut, melembap dan menghaluskan kulit.
6. Mengalakkan penumbuhan kulit bagi menghasil dan mengekalkan keremajaan.
7. Mengandungi pelindung UV untuk kesihatan kulit (SPF35/PA+++)



testimoni (nazrin)
setiap pagi sebelum pergi kerja sy akan guna encera, so far, jerawat pun xde, kulit makin cerah, terasa berSERI2, kedutan di dahi makin kurang. Pendek kata encera ni serasi dengan kulit saya. Rasa janggal kalu tak guna encera sebelum pergi kerja. Saya sarankan anda diluar sana mencuba encera. formula apple stem.










cara2 untuk order. .





size 8g
sebotol rm28 + courier rm2.00 = rm30.00
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.




hp : 0179621397





atau





size 40g.
cara2 untuk order. .
sebotol RM115
sabah sarawak langkawi rm120
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]











Name
Email

Thursday, June 2, 2011

jus maq - produk anti oksida paling tinggi di dunia.

MAQUI, SUPERFRUITS DAN GAMAT EMAS



12 Jenis Buah Super yang tinggi Anti-oksida dan diperkaya dengan Gamat didalam MAQ

ORAC Value of Superfruits:MaquiAcaiMangosteenPomegranateBlueberry
(ยต Moles per 100g)94,50030,00022,00010,5006,500


Dari Patagonian, Berri Maqui : Buah Super No 1 dunia. Berri Maqui banyak terdapat di Kawasan Patagonian di Negara Chile dan Argentina. Berri Maqui ini digunakan secara tradisional oleh puak Asli Mapuche untuk meningkatkan stamina, menguatkan tenaga dan meningkatkan sistem imun. “Kajian menunjukkan Buah Maqui mengandungi tahap anti-oksida yang tinggi didunia” - Los Angeles Times - Meneutralkan radikal bebas, anti-penuaan, meningkatkan sistem imun, mencantikkan kulit dan menguatkan tenaga.
Dari Thailand, Buah Manggis : Ratu Buah. Banyak terdapat di asia tenggara. Buah Manggis sangat kaya dengan Xanthone dan Flavanoids untuk kebaikan. Ia boleh menghindarkan Radikal-Bebas, menjaga kesihatan usus dan menguatkan sendi.
Dari Malaysia, Gamat Emas : Bahan yang hebat daripada timur yang diperolehi dari laut. Ia merupakan hidupan laut. Sejak ribuan tahun dahulu di asia, Gamat digunakan sebagai makanan kesihatan untuk kesihatan sendi, mengelakkan sembelit, pemberi tenaga, dan juga mencegah arthritis. Gamat emas juga mengandungi nutrisi yang baik seperti protein, kolagen, polisakarida, glukosamin dan chondroitin. Boleh merawat luka dalaman, meningkatkan kekuatan sendi dan melawan anthritis dan menguatkan sistem imun.
Dari Hutan Amazon, Berri Acai : Rasakan semangat Brazil. Buah eksotik, berri ungu hitam merupakan salah satu buah yang mengandungi anti-oksida yang tinggi. Ia juga mengandungi protein, serat fiber, vitamin C & E dan kaya dengan asid lemak omega yang baik untuk jantung. Ia juga dipercayai dapat membantu mengurangkan berat badan, mengurangkan kolestrol, menghindarkan penyakit dan membantu meningkatkan fokus mental.
Dari setiap pelusuk dunia : Beri Hawthorn, Blueberry, Cranberry, Biji Anggur, Roselle, Buah Delima, Kulit Kayu Pine, Daun Teh Hijau dan Tomato


MAQ Testimoni






Nama : Nur Aisyah Binti Abdullah ( GURU )
Umur : 43 Tahun
Asal : Saratok, Sarawak


Sebelum
Saya mempunyai masalah darah tekanan darah tinggi. Tekanan darah saya menurut bacaan selepas pemeriksaan ialah 180/110. Saya mudah pening dan sering keletihan terutamanya selepas pulang dari kerja.

Selepas
Saya telah diperkenalkan dengan Jus MAQ oleh bekas anak murid saya disekolah dulu iaitu saudara Khairul. Saya mula mengamalkan JUS MAQ ini sebanyak 30ml pada waktu pagi sebelum sarapan dan 30ml pada waktu selepas maghrib. Alhamdulillah selepas meminum sebanyak 2 botol JUS MAQ yang mengandungi 250ml setiap botol, tekanan darah saya kembali normal iaitu 124/65. Terima kasih RAFA untuk produk yang bagus ini.








Nama : Rotifah Binti Ahmad ( Peniaga )
Umur : 51 Tahun
Asal : Alor Star


Sebelum
Saya mengalami sakit pinggang yang berlarutan selama satu bulan, dan saya terus pergi ke Klinik untuk memeriksa masalah pinggang saya. Hasil pemeriksaan , doktor telah mengesahkan bahawa terdapat batu karang di saluran buah pinggang saya. Doktor memberi saya beberapa jenis ubat untuk membuang batu karang tersebut tetai tidak berhasil. Saya cuba untuk mengelak daripada menjalani pembedahan.


Selepas
Saya diperkenalkan oleh rakan saya dengan JusMAQ keluaran RAFA. Selepas menggunakan sebanyak dua botol dengan mengamalkan minum 30ml pagi dan 30ml malam, sesuatu yang amat menggembirakan, selepas hari berikutnya membuat pemeriksan doktor, batu karang saya sudah tiada di saluran buah pinggang.


Nama : Rohana Binti Noor
Asal : Alor Star
Umur : 44 Tahun


Sebelum
Saya mengalami kanser usus Tahap Ketiga. Dalam proses rawatan saya, saya terpaksa mengambil sebiji pil yang berharga RM30 sebiji selain menjalani rawatan kimoterapi. Perbelanjaan untuk awaan sangat besar.

Selepas
Saya diberi Jus MAQ oleh Adik saya. Saya minum jus ini 30ml tiga kali sehari. Alhamdulillah selepas habis botol pertama, saya dapat rasakan tenaga pada badan saya walaupun selepas menjalani kimoterapi. Saya terus mengamalkan minum JUS MAQ, selepas habis 3 botol penggunaan, usus saya sudah bertambah kurang sakitnya dan yang palin ajaib sekali, saya tidak perlu lagi mengambil pil yang berharga RM30 sebiji lagi. Dan Doktor juga mengatakan, keadaan usus saya sudah 90% bebas dari kanser.


Nama : Aznida Nur Binti Azizan
Nama Anak : Aiman Naufal Bin Azwan
Umur Anak : 6 Tahun


Sebelum
Anak saya menghidap asma yang agak teruk. Dia selalu cepat keletihan dan mudah penat terutamanya apabila pulang dari sekolah. Ini menjadikan anak saya tidak dapat menyertai banyak aktiviti-aktiviti ang dianjurkan oleh pihak sekolah. Ini membantutkan pergaulan dan tidak ceria seperti rakan-rakanya yang lain.

Selepas
Saya mula memberinya minum Jus MAQ dengan mengamalkannya sekali sehari sebanyak 30ml. Syukur kepada Allah selepas habis botol pertama, perubahan dapat dlihat, penyakit asma anak saya mula berkurangan. Saya terus memerinya botol kedua dan perubahan dari kecergasan minda juga dapat dilihat . Dia juga tidak keletihan lagi dan boleh menjalani aktiviti-aktiviti bersama rakan sekolahnya.


Nama : Mohd Nazri Bin Saad
Umur : 36 Tahun
Asal : Kedah


Sebelum
Saya memang mengalami sakit buah pinggang dan darah tinggi. Rutin mingguan saya ialah saya terpaksa menjalani rawatan Himodialisis 3x Seminggu dan kos rawatan ialah RM 300 untuk sekali rawatan.

Selepas
Saya mula minum jus MAQ selepas diperkenalkan oleh rakan saya. Beliau memberi saya satu botol untuk mencuba pada awalnya. Selepas minum 1 botol, tekanan darah saya kembali normal. Yang paling bersyukur dan mengembirakan saya, kulit saya juga bertambah segar dan badan saya sudah tidak letih lagi. Kalau sebelum ini wajah saya mudah dapat letih tetai sekarang mula kelihatan ceria

RM230 - semenanjung malaysia
RM240 - sabah sarawak
FREE POSTAGE (skynet, gdex, pos laju)

0179621397

cara2 nak order: sms dlu sebelum buat pembayaran.
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, masa, tarikh dan produk.

3. sms nama anda, alamat anda, ic anda, hp anda

hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

sebotol RM79.00 SM


Name
Email