Friday, September 23, 2011

jus maqui bhip rm160




Khasiat Jus Maqui


KHASIAT JUS MAQUI


•Beri / Buah yang mengandungi antioksidan yang tertinggi di seluruh dunia.
•Menurunkan berat badan.
•Meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan.
•Menyokong kesihatan penuaan.
•Meneutralkan radikal bebas.
•Sumber vitamin C, kalsium, besi dan kalium yang bagus.
•Menambahkan paras tenaga.
•Aktiviti anti-radang.
•Melindungi LDL daripada pengoksidaan.
•Menguatkan tulang dan sendi.
•Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari.
•Mengurangkan tahap kolesterol buruk (LDL)
•Menyokong kesihatan saluran darah jantung








Harga rm150 + pos rm10 =rm160

cara nk beli

1. bank in ke akaun maybank

mohamad nadzirin b mohd nor

maybank 162731020380

cimb 12710005768520

2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.

hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]

Sunday, September 11, 2011

sabun pengantin sri noora's




sabun pengantin SRI NOORA'S

HALUS - GEBU- PUTIH - HARUM dan semestinya:
BERKESAN - JIMAT - BIJAK
Menjadi kemestian bakal pengantin terutamanya perempuan untuk melakukan rawatan spa badan di spa spa terpilih. Ia bertujuan untuk mencantikkan kulit, memutihkan dan meredakan tekanan. Juga dikatakan mampu melembut dan merawat masalh badan.


Bakal Pengantin - Melakukan rawatan spa di saat akhir…???

√ berkesankah dgn sekali rawatan?
√ mahal, faktor masa dan lain lain

jangan risau lagi..... sebagai wanita, kami memahami masalh anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.

SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….

SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP- scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
-fungsi merawat parut,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, mencegah bau badan, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP- Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anada berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.
-Kulit akan Sedap disentuh.

KENAPA MESTI MEMILIH SET RAWATAN INI??????
√EKONOMI – Cuma RM39.90 sebulan
√BERKESAN- olahan warisan melayu, dijamin berkesan dan segar. Kerana harganya yang amat menjimatklan anda tidak perlu risau untuk mulakan seawal 6 bulan, berinspirasikan bahan spa, anda pasti kagum hasilnya.
√MUDAH – hanya guna ketika mandi. Cara penggunaan , dan detail ada dinyatkana dibahagian bawah.
√PELENGKAP -Bagi penggemar spa anda boleh menjarakkan rutin ke spa, selang selikan dgn set ini. Lebih berkesan dan jimat!!
SET PENGANTIN PERTAMA DI MALAYSIA.... BUKAN HANYA UNTUK PENGANTIN TETAPI ADALAH BERITA BAIK UNTUK SEMUA WANITA.... UNTUK MEMILKI KULIT SEHALUS SUTERA, SEPUTIH KAPAS DAN SEGEBU ARTIS POPULAR...

CARA PENGGUNAAN:

BAGI KULIT TERLAMPAU GELAP,KUSAM DLL/KULIT BIASA

-gunakan sabun skrub mangir selang 2/3 hari dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi.
Tekanan lulur yang agak berbiji butiran herba bergantung kepada ketahanan kulit anda. mereka yang berkulit tebal dan banyak sel mati mungkin perlu menyental dengan lebih kuat tetapi pastikan tidak memudaratkan kulit.
-Produk ini tidak memberi kesan merbahayakan walapun digunakan secara kerap.

BAGI MEREKA YANG INGIN MAINTAIN

-sudah memiliki kulit putih secantik bidadari ? gunakan set ini untuk memepertahankan kecantikan itu. kebaikan herba membantu meredakan tekanan, mencegah kulit kusam dan membantu awet muda sentiasa.
-gunakan sabun skrub mangir sekurangnya seminggu sekali dan sabun susu setiap hari sebagai pengganti sabun mandi anda yang mengandungi chemical dan memberi kesan buruk pada kulit dalam jangka masa panjang.

KULIT SENSITIF/KERING/SISIK PUTIH/SELALU BAWAH AIRCOND/ALAHAN
-setiap jenis kulit adalah tidak sama, sebagai contoh ada yang alah pada seafood dan ada juga tidak alah pada apa pun. diingatkan walaubagaimana elok sesuatu produk,mustahil ia memenuhi ciri ciri semua jenis kulit. bagi kulit terlampau kering/sensitif kurangkan penggunaan sabun lulur kepada sebulan sekali.sabun susu boleh diguna setiap hari.
-setengah kulit memerlukan masa utk serasi, oleh itu bila sudah serasi bolehlah ditambah bilangan penggunaan. pastikan sabun dibilas bersih dan tiada kesan sabun tertinggal.
-sesetengah kulit yang nipis alah kepada herba oleh itu dapatkan nasihat doktor jika anda pernah mengalami masalah kulit atau yang berkaitan dengannya.
-jika tidak serasi atau tidak selesa atau ada simpton memudaratkan hentikan penggunaan serta merta.
-hentikan pemakaian jika tidak sesuai dan dapatkan nasihat doktor jika penyakit berlarutan.

No kelulusan kementerian kesihatan bagi produk sabun pengantin sri noora's adalah seperti berikut:
NOT081101092K
NOT081101091K

beli yg halal adalah tanggungjawab semua.

sabun pengantin SRI NOORA'Sharga semenanjung malaysia
sekotak rm39.90 (genap rm40) + Pos free rm5.00
= RM 45.00
sabah sarawak rm50.00 termasuk pos.


berminat 0179621397
[sms dlu sebelum bayar]
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397

*maklumat postage, skynet rm7.00 SM,
pembeli bayar rm5.00
saya cover rm2.00



testimonia sebenar dari pengguna produk sri noora's
SABUN PENGANTIN SRI NOORA'S








Raja azila Raja Deris


nak share ngan u all semua...1st time nak pakai sabun pengantin seri nooras ni teruja sesangat sebab baunya wangi walaupun kotak blm buka...bila dah pakai memang puas hati sesangat..sabun lulur tu memang bagus..buang daki & sel mati..rasa bersih sangat..sabun putih tu lagi lah best..wangi & lembut..kulit rasa lembut jer...nasib baik jumpa ngan sabun pengantin seri nooras ni..sebenarnya kita ni bukan bakal pengantin..dah kawen & ada anak pun..tapi still nak cantik mcm pengantin..nasib baik jumpa produk yang bagus dan selamat ni....dan yang penting x mahal harganya..


RAJA AZILA -


masai, johor bharu



para suami kat luar sana.. hadiahkan sabun pengantin sri nooras utk isteri anda..pasti ada perbezaannya.. wangi selepas menggunakannya...anda pasti suka... i know la..hahhaa

NADZRIN - MACHANG, KELANTAN , 017-9621397



HAIZA
Harummnya yang... (bisik suamiku) bila sy selesai mandi. sungguh puas hati. dpt saja sabun ni terus guna. bukan hanya utk badan, sy cuba utk muka sbb tergoda baunya yg lembut (sabun susu). sungguh ter...peranjat!!! baru 2 hari guna, muka saya lbh bersih, putih, lembut n lembab. mmg jimat, berkesan n berbaloi2!

batu pahat, johor.





ashikin ali



7 hari berkerja membuat saya tiada masa untuk memanjakan diri ke spa...tetapi dengan SET SABUN PENGANTIN SRI NOORA'S masalah semua selesai kulit semakin cerah dan halus kini saya kongsi bersama kawan-kawan dan pelangan saya ( bakal-bakal pengantin )....TQ SRI NOORA'S









siti aminah


salam semua, saya ign berkongsi pengalaman mengguna sabun sri noora's, sebelum ni sy kerap ke spa tp memandangkan ekonomi dan poket makin lama makin tenat, sy cuba plak sabun nih..wah memang bagus, badan bersih, lembab... itu yang saya cuba pulak jadi pengedar, memang meletupla.. dlm sebulan 3-4 ribu dlm tangan. sesiapa berminat utk tambah pendapatan cari saya utk kwsn selangor.


amy:


shah alam,selangor




Dengan Sabun Pengantin Sri Noora, saya hanya bermodalkan RM3.50 untuk lulur+manggir+mandi susu dengan kekerapan 3x seminggu..
Aroma sabun susu juga membuatkan sy seakan berada di spa..
Sy sngat teruja semasa menggunakannya dan harganya amat berbaloi. Sy akan terus menggunakan sabun ini dan melupakan jenama lain..
Trima kasih Sri Noora ke...rana mengeluarkan sabun istimewa ini..
Kpd wanita dan bakal pengantin, anda tidak akan menyesal mencuba menggunakanya..
MASNAH ABD RAHMAN, SG BULUH












Syukri


saya suka bau sabun nih...lebih2 lagi bila wife guna,, tiap tiap saat rasa nak peluk jer.. badan pun makin halus,sedap pegang... kalau tidak kasar jer, nak suruh pergi spa mahal sgt, so sapa yang sayang bini tuh belikanlah sabun nih..tak ruginyerr...



yie:


manik urai,kelantan




Noatikah md said


Berkerja berhadapan dengan orang ramai memerlukan sy tampil dengan yakin.permasalahan kulit yang teruk sejak 2 bulan yang lalu membuatkan saya bingung untuk mendapatkan rawatan dan akhirnya terjawab selepas seminggu saya mencuba produk sri noora's.kini saya tidak lagi ragu2 dan dan tidak perlu memikirkan cara untuk mendapatkan rawatan..Kini sudah hampir sebulan menggunakan nya dan ramai menegur kulit saya bersih,gebu,licin dan tiada lagi bau badan..saya takkan menukarkan lagi produk lain..Bukan hanya bakal pengantin yang boleh menggunakan malah gunakan lah untuk hari2 biasa dan anda akan merasai perubahan nya dengan kali pertama penggunaan nya..Terima kasih sri noora's..



jerantut, pahang



SOALAN YANG BIASA DITANYA:

1. APAKAH FUNGSI SABUN INI?
sabun pengantin ini sibuat khas seabgai pengganti rawatan spa sesuai utk sesiapa yg berbajet rendah dan jarang ke spa.
2. CARA PENGGUNAAN SABUN?
tiada pantang larang penggunaan,boleh duguna seberapa kerap yang mungkin mengikut kesesaan dan jenis kulit. panduan dikotak hanyalah sebgai panduan: cara terbaik ialah: sabun mandian susu diguna setiap hari sabun lulur diguna seminggu 2-3 kali.
3. KULIT SAYA MENJADI KERING SELEPAS MENGGUNAKAN SABUN INI, ADAKAH SAYA TIDAK SESUAI UTK MENGGUNAKANNYA?
produk ini mendapat kelulusan KKM sepenuhnya dan dijalankan kajian/testimoni bagi setiap peringkat kulit. telah terbukti scr kajian kulit kering tidak digalakkan menggunakan sabun lulur dgn kerap. mengikut testimoni jika kulit menjadi kering/sisik selepas penggunaan terdapat 3 cara menggunakan set ini:
• -gunakan sepeti biasa seperti diatas,stgh kulit mengalami proses pembaikan dan mengeluarkan toksin/kulit yang rosak dari penggunaan herbal. kulit akan berubah seperi normal dalam dua minggu. ramai pelanggan mendapati kulit menjadi seperti biasa kurang dari seminggu. jika tidak anda boleh melakukan langkah dibawah:
• -sabun lulur guna seminggu sekali atau dua minggu sekali sabun lulur urutkan seluruh badan. sabun susu boleh guna setiap hari utk merawat kulit dan mencantiikan kulit
• -terlampau sensitif - guna sebulan sekali sabun lulur dan ambil buih sahaja urutkan seluruh badan. sabun susu boleh guna setiap hari utk merawat kulit dan mencantikkan kulit
4. SAYA MEMPUNYAI KULIT YANG AMAT SENSITIF, ADAKAH ADA KESAN MEMUDARATKAN SEPERTI GATAL2 KERANA SAYA PERNAH MENGGUNAKAN SABUN JENIS HERBA DAN MENGALAMI KEGATALAN SEBELUM INI?
boleh guna seperti jawapan disoalan no 3 diatas jika terdapat simpton alahan. digalakkan mendaptkan nasihat doktor anda jika pernah berada bawah pengawasan doktor.
5. BILA SAYA BOLEH MENDAPATKAN KESAN MENGGUNAKAN SABUN INI?
-tiada sebarang produk boleh memberi masa yang teapt bila akan menampakkan kesan namun apa yg pasti pada kali penggunaan sabun lulur kulit akan akan menjadi lebih ringan,lembut kerana daki,kulit mati dan toksin disingkirkan. sabun susu pula melembabkan kulit dan memutihkan kulit. -teruskan penggunaan sebagai pengganti terbaik sabun mandi harian kerana ia akan membantu mencantikkan kulit, memudar parut, tompok , melambatkan kedutan dan penuaan kulit dan pelbagai khasiat lain.
6. BOLEHKAN DIGUNAKAN DIMUKA?
kandungan sabun adalah 100% asli dan dikhaskan utk merawat kulit badan walaubagaimanapun mengikut terstimoni yg dilakukan terhadap lelaki dan wanita : boleh digunakan dimuka jika serasi. jika tidak guna dibadan sahaja kerana ada pelanggan yg boleh menggunakan dimuka dan ada yang tidak serasi. walaubagaimanapun set ini tidak menyebabkan pengelupasan atau masalah kulit.

Saturday, September 3, 2011

Pasif income dengan program dtokrewards.

Selamat Datang ke Program DTOXREWARDS2U.COM…Satu Program Unik melalui konsep ”MEMBER GET MEMBER” dimana dengan memperkenalkan sekurang-kurangnya SEORANG pelanggan baru kepada Syarikat, anda layak menerima bukan saja bonus tajaan malah REWARDS atau ganjaran harian yang lumayan!

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Ucapkan selamat tinggal kepada boss cerewet - Kini tiada lagi orang yang beritahu anda apa yang mesti buat setiap 10 minit! Anda bebas buat apa yang anda suka..seperti bersantai di Pulau Langkawi @ pusat pusat peranginan :-)

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Bayar semua hutang lapuk dan tiada lagi bebanan hutang, sebaliknya anda boleh tumpukan masa untuk menjana kekayaan. Tidak perlu lagi harapkan duit kwsp yang tak seberapa tu. :-(

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Luangkan sepenuh masa dengan keluarga tersayang. Mereka adalah permata yang tidak ternilai dalam hidup kita dan alangkah ruginya jika kita hanya dapat bersama mereka hanya pada hujung minggu sahaja. Masa yang pergi tidak akan datang lagi...

http://dtoxrewards2u.com/images/arrowbest.gif

Mampu memiliki apa yang anda idamkan selama ini - rumah banglow, kereta sports dan melancong ke luar negara! Enjoy yahooo...!

web-replika.gif

Kemudahan Laman Web Replika Automatik 24 Jam Bekerja Untuk Anda..


Memiliki sendiri sistem laman web replikasi yang cukup hebat iaitu sebagaimana yang anda sedang saksikan sekarang ini dan ianya telahpun siap sedia untuk anda gunakan. Daftar je, anda akan dapat link


http://www.dtoxrewards2u.com/duniaku

Thursday, September 1, 2011

encera bb cream size 40g


Rahsia kulit berseri para pelakon lelaki dan wanita Korea terletak pada BB Cream. Encera BB Cream membantu anda mendapatkan kulit yang berseri dan bercahaya hanya dalam seminit. Krim istimewa ini melicinkan garisan halus, menyamakan tona kulit dan menyembunyikan tompokan. Ia memang terbukti berhasil walaupun kali pertama memakainya. Setelah anda mencuba Encera BB Cream, ia akan menjadi sebahagian daripada rutin harian anda. Anda boleh menjimatkan masa dan wang! Kulit berseri bukan lagi satu pilihan. Anda juga boleh mendapatkan wajah yang bercahaya hari ini! Ia sesuai untuk lelaki dan wanita.

Jelita
Miliki Pernampilan
Yang Mempersona

Mudah
Mengembalikan
Keremajaan Wajah Anda

Ringkas
Hanya Sapukan BB
Krim Pada Wajah

Cepat
Kesan Jelas Ketara Dalam
Beberapa Minit Sahaja

Rahsianya berada di dalam Sel Stem Epal
Encera BB Cream dirumus daripada Sel Stem Epal melalui spesis buah epal Swiss-German yang terancam – Uttwiler Spatlauber untuk memberikan satu penyelesaian unik dalam anti penuaan untuk semua lapisan umur berdasarkan dua fungsinya yang hebat:
1. Mengaktifkan dan melindungi sel kulit
2. Melambatkan proses biologikal dalam penuaan sel
Keputusan Menyeluruh menunjukkan Encera BB Cream:
• Melindungi sel stem kulit daripada radiasi UV
• Meningkatkan aktiviti sel stem kulit
• Melambatkan proses penuaan sel kulit
• Mengurangkan penampilan kedutan kulit

Apakah yang istimewa tentang Encera BB Cream?
Kini, kisah yang menakjubkan bukan lagi mengenai sel stem. Ia berkisar tentang dua rahsia yang terdapat pada Encera BB Cream daripada pohon epal Swiss-German yang dipanggil Uttwiler Spatlauber. Kebanyakan kita terlalu memfokus tentang kuasa pemulihan Sel Stem dan tidak mengendahkan apakah yang sebenarnya melindungi Sel Stem ketika mereka berenang di dalam sup-bio yang menggalakkan perkembangan dan pembezaan.

Tumbuhan Sel Stem Mampu Melindungi Kulit Anda
Ahli sains yang mengkaji keajaiban Sel Stem (cabang sains yang dipanggil Perubatan Penjanaan Semula) menemui bahawa pokok epal Uttwiler mempunyai keupayaan unik – jika buah yang gugur atau kulit dilubangkan, spesis epal ini berupaya memulihkan diri sendiri lebih pantas dan tahan lebih lama berbanding jenis epal lain dalam kajian. Keupayaan istimewa ini – pada tahap kepekatan 0.2% (faktor epigenetik dan metabolisme, yang membantu dalam penghasilan semula dan tumbesaran), mampu melanjutkan usia dan keremajaan sel stem kulit pada kadar 80%.

Tidak Semua Krim yang Mengandungi Sel Stem Kulit adalah sama
Encera BB Cream mengandungi PhytoCellTec™, satu teknologi kultur sel stem tumbuhan yang sedang menunggu giliran patennya, dapat mengumpulkan potensi tumbesaran bagi sel stem kulit kita sendiri. Ini adalah bagi memperbaharui kulit dan menjadikannya kelihatan muda semula.

Ketahui Rahsianya
Komponen Malus Domestica dalam sel stem kaya dengan faktor epigenetik yang ‘menyegarkan’ kulit anda dengan ‘membangkitkan’ sel stem tidak terbeza dalam simpanan tubuh anda. Bukan saja ia mampu menghilangkan penampilan garisan halus dan garisan dalam, ia juga menjadikan kulit kelihatan licin, lebih gebu, sihat…dengan kata lain, muda…betul-betul muda.

Encera BB Cream – Rahsia Awet Muda Sel stem mempunyai dua ciri-ciri istimewa.
Kekal abadi (Pembaharuan sendiri) – kemampuan meneruskan kitaran kerap pembahagian sel dalam keadaan tidak terbeza dan kemampuan pembezaan jenis sel lain (Pembezaan).
Maksudnya mudah: Sel stem boleh memperbaharui sel mati dan menjana semula tisu rosak. Anda mampu kekal muda dengan bantuan sel stem – Rahsia Awet Muda oleh Rafa – pembekal Penyelesaian Kosmetik Bercirikan Sains Abad ke-21.

size 40g.

cara2 untuk order. .

sebotol RM115
sabah sarawak langkawi rm120
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [sms dlu sebelum beli]