Wednesday, November 30, 2011

lvl pro rafa world

RAFA akan masukkan iklan produk LV L-PRO half page dalam akhbar KOSMO! pada hari JUMAAT ini, 2/12/2011. Sila sebarkan berita hebat ini kepada kumpulan anda dan dapatkan senaskah dua sebagai tool marketing anda!
http://bit.ly/vijCZJ


Rotifah,
51 Tahun, Alor Star Kedah, LV L-Pro


Sebelum: Saya merasakan badan saya mudah letih dan tidak bermaya.
Kulit saya juga tidak mempunyai seri serta bentuk badan tidak begitu
menarik.

Selepas : Setelah menjalani program 10 hari bersama produk LV L-Pro,
saya dapat rasakan perbezaan pada otot pipi saya, rasa ia mula menaik
dan bentuk payudara semakin anjal. Serta hubungan suami isteri juga
bertambah intim.


Noridayu
bt Salim, 24 Tahun, Batu Pahat, LV L-PRO


Sebelum: Kulit kusam di muka dan bahagian badan dan juga ada banyakjerawat, sistem pembuangan air bermasalah, kulit kering dan pecah pecah
di tapak kaki, sentiasa berasa lapar.

Selepas : Kulit muka berasa lembap dan gebu, tapakkaki tiada masalah
pecah-pecah dan kering, sentiasa kenyang, sistem pembuangan air semakin
lancar, bahagian payu dara juga semakin berubah.


BERMINAT UNTUK JADI AHLI / BELI PRODUK

(Beli Produk Jadi Ahli = Jadi Ahli Dapat Produk)
sila sms sy sebelum lakukan transaksi 0179621397

BANK-IN/TRANSFER RM325
1. bank in ke akaun
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, ni no sy 0179621397
nama:
id:
ic:
alamat:
status kahwin:
email:
hp:
produk:

nak beli tapi tak nak nama didaftarkan pun boleh...


Barang akan di-kurier terus ke alamat anda.
.

Thursday, November 17, 2011

i jumpa gajah 5 ekor semalam

smlm time on the way pergi penang, i terserempak ngan gajah kat grik, 5 ekor, besar besar lak tu.. mujur kat tepi jalan.
-----------------------------------------------------------------------------------------------off topik




Fish Collagen Plus 5000mg

* Keanjalan kulit seluruh badan
* Mengurangkan garis halus, kulit kusam, kulit kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma
* Membantu mengurangkan kedut dan kendur
* Mengurangkan masalah jerawat dan parut* Mencantikkan rambut dan kuku
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Membantu mengurangkan keguguran rambut

Vitamin C
* Sebagai antioksida menentang penyakit
* Sebagai agen mencerahkan kulit

B-Complex
* Meningkatkan metabolisme
* Melegakan tekanan
* Vitamim B-Complex dalam De Sinar kologen dapat meningkatkan tindakan kologen 5000mg

• Lobata
* Menstabilkan hormon
* Memberi keanjalan kepada payudara dan punggung
* Melancarkan peredaran haid
* Memelihara hubungan suami isteri
* Melambatkan monopaus

HARGA

RM120.00 (WM) + postage RM5.00 = RM125.00
RM125.00 (EM) + postage RM10.00 = RM135.00

KLIK SINI UTK PENGECUALIAN POS RM5.00

Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

sila isi sini

Name
Email

Tuesday, November 15, 2011

tahniah, uqueen berjaya membantu



Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!
membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

harga semenanjung rm89.90 + pos rm5.10
sabah sarawak rm94 + pos rm6

0179621397 nazrin

sila isi form dibawah

Name
Email

kulit gebu macam artis

sebagai wanita, kami memahami masalah anda untuk memilki kulit cantik, kerana penting memilki kulit badan yang cantik bukan setakat dimuka sahaja, serlah kecantikan sejati khas buat bakal suami tersayang...
jangan kecewakan mereka dengan kulit gelap, kasar, berbau, selekeh dan parut.

SABUN PENGANTIN SRI NOORA’S DIREKA KHAS UNTUK ANDA….

nazrin 0179621397
harga rm40 + pos rm5 = RM45 je

Monday, November 14, 2011

mengatasi kulit kusam


SET SPA sabun pengantin 2in1 mengandungi:

1. BODY LULUR + MANGIR WHITENING MILK SOAP-
-scrub/mangir dalam bentuk sabun
-diekstrak dari 7 jenis herba
- Fungsi utama: membuang kulit mati, kotoran ,daki dan cela. Merawat masalah kulit spt jerawat,bau badan, parut,kasar disiku,lutut, hitam dileher, tompok2 tidak sekata dan lain lain khasiat herba. fungsi merawat ,cela dan noda pada seluruh badan, menanggal kulit mati, memutih, awet muda, menganjalkan kulit, mencegah kedutan awal, meringankan masalah sesulit dan kulit oren, membantu mereda tekanan. -Urutan dari butiran skrub herba ini berkesan membantu peredaran darah
-berwarna sedikit gelap (hitam)

2. BODY WHITENING MILK BATH SOAP-
Kesan sama seperti rawatan mandian bunga, mandian susu pengantin, ditambah dengan aura bauan semulajadi , amat sesuai sebagai pengganti mandian susu
-kulit gebu, halus, naik seri, buang aura negative. amat sesuai walaupun anda berkulit sensitif kerana tiada unsur kimia dan bauan kimia.

harga rm40 + pos rm5 = RM45 je
0179621397

Saturday, November 12, 2011

promosi go geous




MANFAAT GO GEOUS


  • Meningkatkan usia hayat sel induk

  • Melambatkan proses penuaan sel - sel lain seterusnya mempertahankan keseluruhan proses penuaan

  • Membantu menghalang jangkitan selsema dan jangkitan saluran pernafasan daripada berulang

  • Menganjal,melembab dan mencerahkan kulit

  • Merangsang sistem imun

  • Mengurangkan selulit

  • Menguatkan folikel rambut dan mengurangkan keguguran rambut

  • Memperbaiki masalah katarak

  • Meningkatkan kecerdasan dan prestasi mental

  • Meningkatkan kadar metabolisma

  • Membantu penyingkiran toksin, mengurangkan radang dan alahan

  • Meningkatkan pembentukan protien

  • Mengurangkan kesan sampingan kemoterapi

  • Menguatkan otot jantung,wajah dan faraj

  • Membantu pesakit tekanan darah tinggi

  • Membantu menstabil dan mengekalkan tahap kolesterol yang baik





Berminat ???
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

sms sy utk harga. 0179621397


sila isi bawah ni








Name
Email

Thursday, November 10, 2011

sssssh she got a little secret - uqueen


Rahsia seorang wanita, hanya U-Queen jawapannya! Anda pasti menjadi RATU di hati sidia!
membekalkan tenaga luaran dan dalaman
membantu mengatasi masalah keputihan dan sengugut,
membantu menguat dan merapatkan otot vagina
membantu mengatasi masalah faraj longgar dan berair
membantu mengencang payudara
membantu mengangkat punggung
membantu menaikkan seri pada wajah dan awet muda
membantu melewatkan menopause
membantu mengeratkan hubungan suami isteri
membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
membantu mengatasi masalah berat badan
membantu mencerahkan kulit dari dalam

SMS DULU SEBELUM BELI
harga rm89.90 SM
sabah sarawak rm100

0179621397
sila isi form dibawah

Name
Email

Wednesday, November 9, 2011

15HARI PAYUDARA ANDA LEBIL ANJAL




Fish Collagen Plus 5000mg

* Keanjalan kulit seluruh badan
* Mengurangkan garis halus, kulit kusam, kulit kering, warna kulit yang tidak sekata dan mengecilkan liang roma
* Membantu mengurangkan kedut dan kendur
* Mengurangkan masalah jerawat dan parut
* Mencantikkan rambut dan kuku
* Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
* Membantu mengurangkan keguguran rambut


Vitamin C
* Sebagai antioksida menentang penyakit
* Sebagai agen mencerahkan kulit

B-Complex
* Meningkatkan metabolisme
* Melegakan tekanan
* Vitamim B-Complex dalam De Sinar kologen dapat meningkatkan tindakan kologen 5000mg

• Lobata

* Menstabilkan hormon
* Memberi keanjalan kepada payudara dan punggung
* Melancarkan peredaran haid
* Memelihara hubungan suami isteri
* Melambatkan monopaus


HARGA

RM120.00 (WM) + postage RM5.00 = RM125.00

RM125.00 (EM) + postage RM10.00 = RM135.00


KLIK SINI UTK PENGECUALIAN POS RM5.00


Berminat ???

cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]


sila isi sini



Name
Email


atau komen kat bawah ni, free postage

Friday, November 4, 2011

mustapha kamal kini duta produk kesihatan u-man



Dengan U-MAN, anda bukan sahaja KUAT, BERTENAGA, malah tahap KESIHATAN anda pun bertambah bagus.

Amalkan satu sachet setiap pagi, anda pasti rasai kelainannya, bertenaga, bersemangat. Saat bulan madu pasti mengimbau.

Antara Keistimewaan U-Man :-
• membantu meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh
• membantu meningkatkan keupayaan lelaki secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah prostat dan saluran kencing
• membantu mencegah kanser dan batu karang
• membantu mengatasi masalah disfungsi seks
•membantu meningkatkan kadar hormon testosterone
• membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan
• membantu menurunkan berat badan dan mengempiskan perut buncit
• membantu membersih dan melancarkan perjalanan darah
• membantu mengatasi masalah kebas kaki tangan dan angin
• membantu membersih, mencerah dan mencantikkan kulit
• membantu memejalkan otot secara semulajadi
• membantu mengatasi masalah tulang rapuh
• membantu menstabilkan radikal bebas dan mencegah kerosakan sel
• membantu mencegah dan mengawal berbagai penyakit / masalah mata
• membantu melewatkan andropause

Rahsia Lelaki Sejati, Sihat, Kuat, Hebat! Pastinya U-Man!

Iklan Metro 7hb November 2011. Selamat Menyambut Aidil Adha untuk semua fans dan pengguna produk Ushine Health & Beauty! 0179621397