Wednesday, December 28, 2011

Testimoni LV-M PRO


LV M-PRO untuk LELAKI





LV
M-PRO adalah hasil gabungan menakjubkan 3 jenis formulasi LV Enzyme, LV
M-PRO Decoding & LV M-PRO Revive. Ia dirumus untuk membina kesihatan
anda secara menyeluruh dengan konsep Detoksifikasi, Penyeimbangan &
Pengukuhan untuk berikan anda kecergasan, kegembiraan dan kepuasan.










LV M-PRO dirumus khas untuk:





• Melancarkan darah serta memperbaiki kesihatan kardiovaskular.


• Menurunkan kadar gula dalam darah dan tekanan darah tinggi.


• Menjaga dan meningkatkan sistem buah pinggang serta kesihatan prostat.


• Untuk membantu menyeimbangkan hormon lelaki.


• Meningkatkan kesuburan.


• Meningkatkan kecergasan dan tenaga.


• Antioksida yang tinggi.


• Mengurangkan tekanan.


• Meningkatkan sistem imun dan menjaga kesihatan secara menyeluruh.



LV Enzyme





Enzim
merupakan asas untuk tenaga dan sumber penting untuk semua hidupan.
Enzim bertanggungjawap untuk mengurai dan menyerap makanan detoksifikasi
serta meningkatkan sistem imun. LV Enzyme mengandungi 75 jenis enzim
aktif daripada


tumbuh-tumbuhan, buah-buahan, herba, cendawan serta diperkayakan dengan probiotik.





Ramuan Bertaraf Dunia - LV M-PRO Decoding





LV
M-PRO Decoding merupakan produk yang dihasilkan daripada tumbuhan asli
yang menggabungkan Red Korean Ginseng, Maca, Ashwagandha, akar Burdock
dan


Benih Kucai. Tumbuh-tumbuhan ini dipercayai turuntemurun dapat
meningkatkan sistem rangsangan, meningkatkan daya ingatan, memperbaiki
kekuatan dan meningkatkan keinginan seksual. LV M-PRO Decoding membantu
anda untuk memperbaiki fungsi seksual anda secara semulajadi.







































































































Wan Suhairi Wan Senu, 38 Tahun, Alor Setar, LV M-PRO



Saya
mengalami masalah pembuangan air kecil dan air besar. Saya juga
menghidap penyakit kencing manis. Bacaan kencing manis saya sebelum
menggunakan LV ini ialah 12.9. Kerap kencing waktu malam. Rasa
lenguh-lenguh badan ketika bangun pagi.



Selepas - Sistem
pembuangan terlalu lawas dan puas. Bacaan kencing manis saya pada hari
kelima menggunakan LV 6.9. WOW!!! Bangun pagi pada waktu pagi segar.
Tidak lenguh-lenguh. Kelakian saya sungguh tercabar. Terima Kasih LV
M-PRO



Mohamad Yusni bin Yusoff, 35 Tahun, Alor Star, LV M-PRO



Saya
memiliki tubuh yang agak besar dan agak lama tidak bersenam.
Pergerakan tidak selincah seperti dulu dan selalu cepat lapar. Setiap
kali makan, saya akan mengambil makanan yang sangat banyak.



Selepas
menggunakan LV M-PRO selama 7 hari, saya rasa tubuh saya sangat
bertenaga walaupun pada bulan puasa. Yang paling menarik ialah saya
cepat kenyang dan tidak terasa lapar walaupun menjalani ibadah puasa.
Isteri saya juga menegur yang tubuh badan saya semakin kempis.



Zuber Ismail, 30 Tahun, Alor Star, LV M-PRO



Sebelum menggunakan produk ini, pembuangan air besar tidak begitu lancer. Badan saya juga mudah letih.



Selepas
- Pada 3 hari pertama saya menggunakan LV M-Pro, ia mengandungi enzim
yang telah melancarkan sistem pembuangan air saya serta saya dapat
merasakan tenaga bertambah setelah menggunakan produk ini.







Mohd Shafizan Ahmad, 31 Tahun, Melaka, LV M-PRO



Sebelum : Saya mengalami beberapa masalah terutamanya perut buncit, berat badan dan lenguh kaki.



Selepas
: Selepas mencuba LV M-PRO perut saya turun 1 inci, berat badan saya
juga turun. Semasa menggunakan pada hari ketiga, kepala saya rasa
pening dan selepas beberapa hari, badan saya berasa ringan dan
bertenaga.




Hasnizam b Abdullah, 33 Tahun, Perlis, LV M-PRO



Saya
adalah seorang Tentera Darat Malaysia, sebelum ini saya mengalami
kemerosotan tenaga fizikal dan tenaga dalaman, akibat daripada
penugasan saya yang padat serta latihan yang lasak sebelum saya
mengamalkan LV M-PRO. Lutut sebelah kiri selalu sakit. Bahagian
pinggang saya pula berasa sakit dan tidak selesa.



Selepas saya
menggunakan produk LV M-PRO segala masalah yang saya alami semakin baik
serta berkesan. Emosi dan mental saya stabil. Apa yang paling best,
tenaga kelakian saya menjadi lebih Hebat! Macam dulu-dulu, sakit lutut
dan pinggang saya sekarang semakin pulih. Terima Kasih LV M-PRO






JAMANI BIN JUWAHIR, 65 Tahun, Sri Medan, Batu Pahat, Johor. LV M-PRO



Sebelum
: Mengalami masalah kencing manis, sakit kaki terutamanya di bahagian
lutut, kebas-kebas tangan dan kaki, badan sentiasa rasa lemah.



Selepas
: Apabila mula mengambil LV M-PRO, saya kerap buang air besar pada hari
kedua hingga keempat, badan saya berasa letih dan mengantuk. Apabila
menghabiskan 2 kotak LV M-PRO, sakit kaki dan perasaan kebas berkurangan
dan bacaan kencing manis turun dari 14.9 sehingga 5.6.



Mohd Azri b Ahmad, 29 Tahun, Ayer Hitam, Kedah, LV M-PRO



Sebelum
: Saya berasa susah bangun pagi dan lebih banyak tidur dari kerja dan
saya bermasalah buang air besar dan perut selalu kembong.



Selepas
: Saya berasa pelik sebab saya buang air besar bercampur darah selepas
menggunakan LV M-PRO. Selepas 17 hari saya mula berasa seperti biasa
balik dan badan semakin sihat dan berpuas hati selepas menggunakan
produk LV M-PRO.



Azharuddin bin Abd Jalal, 31 Tahun, Batu Pahat, Johor, LV M-PRO



Sebelum
- Badan rasa berbisa, dada rasa sempit, emosi dan fikiran tekanan
kerana sentiasa tidak rasa sihat sepanjang aktiviti kerja mahupun
bersukan. Dahulu aktif dgn bina badan dan sering mengambil pil atau
injection apabila tidak mengulagi badan menjadi lemah dan sentiasa
sakit-sakit badan



Selepas - Banyak toksin keluar pada punggung
dan celah peha serta pembuangan air kecil dan besar begitu banyak. Sejak
itu badan saya sentiasa segar berupaya berkerja dan berfikir sepanjang
hari tanpa tekanan malahan hubungan dengan isteri semakin mantap,
ceria dan bahagia, alhamdullilah, Terima Kasih Rafa!



Mohd Asri Md Jamil, 33 Tahun, Jitra Kedah, LV M-Pro



Sebelum
- Saya selalu sakit badan setiap kali bangun dari tidur, mungkin
disebabkan oleh kerja teruk. Akibat keletihan, ini menyebabkan hubungan
suami isteri menjadi dingin



Selepas - Setelah menggunakan
produk ini, sakit-sakit badan saya hilang dari hari ke hari. Hari ke-4
saya guna LV M-Pro, saya sudah tidak rasa sakit algi. Perkara luar biasa
yang terjadi ialah keinginan seksual semakin kuat. Hubungan intim
suami isteri bertambah baik. Bak kata pepatah ‘HARI HARI MAU’ walaupun
badan melakukan kerja seperti biasa.



Adik Khairol, 27 Tahun, Jitra, Kedah, LV M-PRO



Sebelum
ambil LV M-PRO, saya selalu letih, cepat mangantuk, cepat penat,
pinggang selalu sakit, buang air besar tak menentu, tak puas buang air
kencing, badan selalu letih apabila bangun tidur, nafsu makan terlalu
tinggi, berat badan meningkat 120kg. Kulit sangat kering. Tenaga batin
pun berkurangan.



Selepas mengambil LV M-PRO, sekotak sahaja,
telah merasa kehebatannya. Memang sangat BEST!!! Tenaga batin
meningkat, “full energy”, badan sangat bertenaga, buang air besar
setiap hari, badan menurun 10kg, kulit-kulit menjadi lembab, tak perlu
losyen, Isi badan menjadi pejal dan mantap.



Adzaham Bin Hamidon, 35 Tahun, Alor Setar, LV M-Pro



Sebelum
- Saya sering kali keletihan selepas seharian bertugas. Saya juga
mengalami masalah ereksi pada waktu pagi. Minat dan juga perasaan saya
sudah tidak mudah terangsang. Ini membuatkan saya menjadi seorang yang
rendah motivasi.



Selepas - Setelah 2 hari saya menggunakan
produk ini, wajah saya menjadi kemerah-merahan. Sahabat-sahabat saya
menegur perubahan pada wajah saya. Setelah berterusan menggunakan LV
M-Pro ini, saya semakin mudah terangsang dan bersemangat. Saiz zakar
bertambah. Urat di zakar saya muncul dan lebih timbul daripada biasa.
Paling ketara perubahan selepas menggunakan LV M-PRO Revive. Kini Saya
seorang yang baru.



harga RM325
sms nazrin 0179621397 [no akaun akan diberi]
id penaja : adamrafa
butiran anda : nama, ic, alamat, email, hp, status, produk.




Jom isi, saya akan bagi info percuma











Name
Email
Phone

Thursday, December 15, 2011

Fast Grow Hair Treatment Cream


Penjagaan Rambut Dengan 100% Ekstrak Herba No 1
Fast Grow Hair Treatment Cream, dirumus khas daripada herba yang diperkaya dengan vitamin
dan protein membuat rambut tumbuh subur dan tidak nampak kusam. Fast Grow Hair Treatment Cream
dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut. Amat sesuai untuk mengatasi masalah rambut gugur ( yang menyebabkan kebotakkan ).

RM45.00 semenanjung malaysia, sabah sarawak RM50.00 [termasuk pos]
0179621397
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]

Sayangi Rambut Anda

Name
Email

losyen lemak


TRIMMER body contour gel - dirumus secara traditional dan moden untuk kesan maksima bagi membakar lemak berlebihan dan insyaallah mampu melangsingkan badan anda.
Guna siang dan malam setiap hari. Sapukan pada bahagian yang berlemak atau selulit dengan lembut. Urut secara lawan jam. Untuk kesan maksimum biarkan 5-8jam.
RM45.00 semenanjung malaysia, sabah sarawak RM50.00 [termasuk pos]
0179621397
cara2 nak order:
1. bank in ke akaun maybank
mohamad nadzirin b mohd nor
maybank 162731020380
cimb 12710005768520
2. kemudian sms sy, jumlah bank in, alamat, nama, hp, produk.
hp : 0179621397 [SMS DULU SEBELUM BAYAR]
Serlahkan Bentuk Badan Yang Cantik Menawan

Name
Email

Tuesday, December 13, 2011

butea superba

Butea Superba juga dikenali sebagai Bidadari Merah, ia mempunyai khasiat bagi menggalakkan fungsi sensitif dan keupayaan seksual pasti akan membantu untuk meningkatkan fungsi seksual dan kemampuan ereksi. Butea Superba mengandungi herba semulajadi yang terbukti berupaya menaikkan nafsu syahwat, meningkatkan fungsi seksual dan meningkatkan stamina seksual, merangsang tenaga batin lelaki, menguatkan semangat kejantanan, melambatkan ejakulasi, awet muda, merawat mati pucuk, melancarkan peredaran darah, merawat penyakit ghout, mencegah dari penyakit tulang dan sendi, meningkatkan daya ingatan, menjadikan kulit lebih tegang dan berseri.





SILA ISI MAKLUMAT DIBAWAH


Name
Email


Saturday, December 3, 2011

u-man hebat

nama : mohamad nadzirin mohd nor [saya jual uman dan pengguna uman]

hp : 0179621397



Saya
tertarik dengan Uman, kerana ada kandungannya yang akan membantu
melancarkan kencing. Saya ada masalah kencing tak
lawas. Lepas kencing rasa nak kencing lagi. Pelbagai supplement saya dah
cuba, tapi hasilnya masih sama.
Saya target, 3 kotak uman mampu
menyelesaikan/mengurangkan masalah saya.


28nov2011 : Saya start minum uman, rasa dia sedap, macam rebina. Pendek kata boleh minum la.

29nov2011 :
Hari kedua, sebelum breakfast saya minum uman. Kebetulan hari hujan.
tengahari dan petang asyik nak kencing jer. Kalu tak silap saya, lebih 5
kali sy kencing kat office.

30nov2011 :
Hari ketiga saya minum uman, sejam lepas tu ada rasa lain sikit. Saya
rasa kenyang, heran gak. Member ajak makan ikan duri pun saya tolak,
padahal kat rumah tadi sambil minum uman saya makan sekeping roti. Lagi
satu, biasa pukul 9 lebih saya kencing, tapi hari ni [hari ketiga],
pukul 10:55 baru kencing. Pagi ni saya rasa agak beza sikit, saya rasa macam nak je [18sx].

1dis2011 : Hari ke 4, rasa lain sikit, perut asyik memulas je.

2dis2011 : Hari ke 5 U-man, bangun pagi rasa cergas, rasa besemangat kerja harini.

3dis2011 : Hari ke 6 U-man, malam hari asyik kencing jer.

4dis2011 : Hari ke 7 U-man, kencing rasa ok sikit..

saya akan update dari semasa ke semasa
, klik sini



hari ni saya nak offer u-man.. sapa cepat dia dpt. semua subsriber akan dpt mesej ini

harga asal uman rm189

harga harini rm170

stok ada 2 kotak jer

nazrin 0179621397


SILA ISI

Name
Email